ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Ο Nicolas Cage παραδέχτηκε ότι ανέλαβε 'άθλιους' ρόλους για να ξεπληρώσει χρέος

Ο γνωστός ηθοποιός χρωστούσε έξι εκατομμύρια δολάρια.

Μαρία Καραμάνου

Ο Nicolas Cage σπάει τη σιωπή και μιλάει επιτέλους για τους χειρότερους ρόλους της καριέρας του και τους έξι εκατομμύρια λόγους που τους πήρε. Ο σταρ της καινούριας ταινίας 'Renfield', βραβευμένος με Όσκαρ για την ταινία 'Φεύγοντας από το Λας Βέγκας' και αστέρι των ταινιών δράσης όπως το 'The Rock' και το 'Face/Off', υπέστει ένα σοβαρό χτύπημα μετά την κρίση του 2008 που κατέστρεψε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία συνάντησε μία μεγάλη πτώση και μαζί και η οικονομική του κατάσταση. 

Ο Cage σε συνέντευξη του κατά τη διάρκεια της εκπομπής '60 Minutes' αποκάλυψε ότι, «Έκανα υπερβολική επένδυση σε ακίνητα. Δεν ήταν επειδή ξόδεψα 80 δολάρια σε ένα χταπόδι. Η αγορά ακινήτων κατέρρευσε και δεν μπορούσα να βγω εγκαίρως. Τους πλήρωσα όλους, αλλά ήταν περίπου 6 εκατομμύρια δολάρια».

Ο Nicolas Cage αναγκάστηκε να μετακομίσει στο Las Vegas για τα φορολογικά πλεονεκτήματα και άρχισε να βγάζει πολλές ταινίες ετησίως για να ξεπληρώσει τα χρέη του, χωρίς βέβαια να τον ενδιαφέρει η ποιότητα της ταινίας αλλά και ο ρόλος που θα υποδυόταν. Ανέφερε ότι η οικονομική του κατάσταση υπήρξε ένα πολύ σκοτεινό κεφάλαιο και ότι η δουλειά του και αυτοί οι 'άθλιοι' ρόλοι έγιναν τελικά η σωτηρία του. Με επιτυχία λοιπόν δεν υπέβαλε ποτέ αίτηση πτώχευσης αλλά προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα μόνος του. 

«Δεν υπάρχει αμφιβολία, η δουλειά ήταν πάντα ο φύλακας άγγελός μου», δήλωσε στην εκπομπή. «Μπορεί να μην ήταν κάτι τέλειο, αλλά ήταν ακόμα δουλειά. Ακόμα κι αν η ταινία είναι τελικά βαρετή, ξέρουν ότι δεν το αγνοώ, ότι με νοιάζει κάθε φορά».

Οι κριτικοί σίγουρα θεώρησαν ταινίες όπως το 'The Sorcerer's Apprentice', το 'Outcast' και το 'Left Behind' ως "τραυματικές". Αντιστοίχως, έλαβαν βαθμολογίες των Rotten Tomatoes 40%, 4% και 0% και μετέτρεψαν το πρώην αστέρι δράσης περισσότερο σε ένα διαδικτυακό meme.

Ο Cage δήλωσε στους New York Times το 2019 ότι «η κατάρρευση των ακινήτων» είχε εξαφανίσει τις οικονομίες του και είχε μετατρέψει τα χρήματα σε «παράγοντα». Είπε επίσης ότι «το μόνο πράγμα που δεν θα έκανα ποτέ μου, είναι να καταθέσω πτώχευση».

Δείτε το βίντεο εδώ :

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Nicolas Cage  |  news  |  celebs  |  hollywood  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση