ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Ο νέος κανόνας της Hailey Bieber για το Instagram της

''Έπρεπε να αποστασιοποιηθώ”.

H Heiley, μοιράστηκε μαζί με το περιοδικό έναν κανόνα που εφαρμόζει για το instagram, έτσι ώστε να τη βοηθήσει να ξεφύγει από τον αρνητικό αντίκτυπο που έχει στη ψυχική της υγεία.

“Είμαι μόνο 24 και ακόμη προσπαθώ να καταλάβω ποια είμαι σαν γυναίκα. Ποια είμαι στην καριέρα μου. Ποια είμαι σαν σύντροφος. Έχω τόσα πολλά στο κεφάλι μου που χρειάζομαι ένα διάλλειμα από το να κοιτάζω τον εαυτό μου και τους άλλους ανθρώπους. Δημιούργησα λοιπόν έναν κανόνα. Δεν μπαίνω στο instagram από Δευτέρα έως Παρασκευή. Και αν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να βγει online, έχω έναν συνεργάτη και το τρέχει εκείνος για εμένα. Εγώ έπρεπε να αποστασιοποιηθώ”.

Η Heiley, έχει 34 εκατομμύρια followers στο instagram και νιώθει συνεχώς το βάρος της σύγκρισης πάνω της.

”Στα social media έχω συγκριθεί αμέτρητες φορές. Το να συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλους ανθρώπους, με κάνει και νιώθω ότι πρέπει να έχω ένα συγκεκριμένο σώμα για να νιώσω καλά με τον εαυτό μου. Είναι σαν μία μαύρη τρύπα που σε τραβάει προς τα κάτω τόσο γρήγορα και εύκολα. Με τα social media, πατάς ένα κλικ για να δεις κάτι και αμέσως βλέπεις κάτι άλλο. Μετά βρίσκεις τον εαυτό σου σε μία περίεργη τρύπα και τον ρίχνεις προς τα εκεί”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση