ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knit φόρεμα, denim σακάκι και ankle boots
 

Ο Matthew Zorpas στο Κούριο για το Round Table 1

Ο Matthew Zorpas μετράει χιλιάδες followers στο Instagram και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα brands ανά τον κόσμο

O γνωστός κύπριος blogger Matthew Zorpas, o οποίος εδώ και χρόνια κατάφερε να φτιάξει το δικό του λεγόμενο «self-branding» πρόκειται να συνεργαστεί με το Υπουργείο Τουρισμού της Κύπρου για την προώθηση του νησιού μας.

Ο Matthew Zorpas ο οποίος μετράει χιλιάδες followers στο Instagram και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα brands ανά τον κόσμο ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram πριν από μερικές ημέρες τα ευχάριστα νέα γράφοντας «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι συνεργάστηκα με τον Υφυπουργό Τουρισμού @visitcypruscom για μια πολύ ειδική εκδήλωση στο αρχαίο θέατρο Κουρίου στη Λεμεσό την επόμενη Δευτέρα. Τώρα, αισθάνομαι ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστώ επιτέλους την τεχνογνωσία και τις γνώσεις μου για να μεταμορφώσω και να αλλάξω την εικόνα της Κύπρου. Ευχαριστώ, κύριε Υφυπουργέ Τουρισμού για το άνοιγμα αυτής της πόρτας και την εμπιστοσύνη στο όραμά μου. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό που πρόκειται να έρθει.»

Σήμερα Δευτέρα 28/09 ο Matthew Zorpas θα είναι ο παρουσιαστής του Round Table στο αρχαίο θέατρο Κουρίου στην Λεμεσό. Μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram ποζάρει κρατώντας στο χέρι του έναν κυπριακό καφέ γνωστής μάρκας γράφοντας πόσο πολύ τον χρειαζόταν λίγο πριν την παρουσίασή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση