ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

Ο λόγος που ο Barack Obama φοβάται την κόρη του Sasha

Η συνέντευξη στον Jimmy Kimmel και τα σχόλια για τον Trump

newsroom must

H αλήθεια είναι ότι μας είχε λείψει πολύ. Ο Barack Obama εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου με τίτλο A Promised Land και οι θεατές ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Αρχικά ο Kimmel του είπε πόσο τους έλειψε ρωτώντας τον έντονα «Γιατί μας άφησες με αυτόν;» εννοώντας φυσικά τον Donald Trump. O Obama με το ίδιο χιούμορ όπως πάντα απάντησε ότι έπρεπε να ακολουθήσει το σύνταγμα και επίσης η γυναίκα του είχε συμφωνήσει μόνο για 8 χρόνια έτσι μετά από αυτά έπρεπε να την ακολουθήσει.

Τα αστεία για τον Trump δεν τελείωσαν εκεί αφού ο παρουσιαστής σχολίασε με χιούμορ ότι το βιβλίο είναι πολύ μεγάλο 700 σελίδες και τον ρώτησε αν το έκανε επίτηδες για να μην το διαβάσει ποτέ ο Donald Trump.

Στην συνέχεια αναφέρθηκαν στις κόρες του Obama με τον ίδιο να παραδέχεται ότι φοβάται την Sasha για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. «Η Sasha είναι μια mini Michelle και φοβάμαι τη Michelle, έχουν το ίδιο ύφος και τον ίδιο χαρακτήρα» είπε χαρακτηριστικά ο τέως πρόεδρος.

Τελικά έκλεισαν σχολιάζοντας για άλλη μια φορά τις εκλογές και το πώς φεύγει κάποιος από τον Λευκό Οίκο με τον ίδιο να σχολιάζει «Πάντα μπορούμε να στείλουμε βατραχανθρώπους να τον βγάλουν έξω»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση