ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shirt dress και λευκά sneakers
 

Ο Λάκης Γαβαλάς προσδιορίζει για πρώτη φορά το φύλο του

«Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο»

newsroom must

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα βρέθηκε με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία του βιβλίου που ετοιμάζει ο Λάκης Γαβαλάς και μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή του και την σεξουαλικότητά του.

Ο ίδιος σε ερώτηση που του έγινε για το βιβλίο που ετοιμάζει είπε «Γράφω βιβλίο για τη ζωή μου και από τον εκδοτικό οίκο ακούω τα καλύτερα. Για να γίνω αυτό που είμαι έχω περάσει πολλές στερήσεις και έχω δουλέψει σκληρά. Το βιβλίο που ετοιμάζω για τη ζωή μου θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο. Έχω πρόταση από σκηνοθέτη το βιβλίο μου να γίνει ταινία. Νιώθω σαν ένα ελατήριο και είμαι γεμάτος ενέργεια. Αν δεν κάνω όσα κάνω νιώθω πως θα πέσω σε τέλμα».

Προσθέτοντας την περιγραφή που νιώθει ο ίδιος για το κοινωνικό του φύλο λέγοντας «Μετά την οικονομική καταστροφή μου με ζήτησαν από την τηλεόραση για τις στιλιστικές μου απόψεις. Ξεκίνησα και πάλι από το μηδέν γιατί ένιωσα δυνατός από το απόθεμα σεβασμού των συνεργατών μου. Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο».

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση