ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Ο Kevin Spacey ''επέστρεψε'' ως Frank Underwood με το πιο αλλόκοτο βίντεο

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είναι ένα βίντεο παράξενο, που δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε όσο κι αν προσπαθήσαμε. 

Στις 24 Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε πως ο Kevin Spacey θα κατηγορηθεί επίσημα στο δικαστήριο του Ναντάκετ για σεξουαλική παρενόχληση ενός 18χρονου, περιστατικό που έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2016. 

Λίγο μετά την ανακοίνωση, ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στο Youtube με τίτλο ''Let Me Be Frank'' στο οποίο προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, μιλώντας με την προφορά που είχε υιοθετήσει για τον ρόλο του Frank Underwood στη σειρά ''House of Cards'', φορώντας μια Χριστουγεννιάτικη ποδιά και μιλάει στην κάμερα, συνήθεια που ειχε ο Underwood καθ' όλη τη διάρκεια της σειράς. Ωστόσο ο Spacey δεν λέει ποτέ ξεκάθαρα πως υποδύεται τον Underwood, μάλλον λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. 

Τον Οκτώβριο του 2017 ο βετεράνος ηθοποιός του Broadway Anthony Rapp κατηγόρησε τον Spacey για σεξουαλική παρενόχληση το 1986, όταν ήταν μόλις 14 ετών. Από τότε, περισσότεροι από 30 άντρες και γυναίκες κατηγόρησαν τον ηθοποιό, με αρκετούς απ' αυτούς να ήταν ανήλικοι. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να απολυθεί ο Spacey από την ταινία ''All the Money in the World'' του Ridley Scott, με τον σκηνοθέτη να επιλέγει να αντικαταστήσει τον Spacey με τον Christopher Plummer, παρόλο που η ταινία είχε ολοκληρωθεί. Οι σκηνές του Spacey γυρίστηκαν ξανά, βάζοντας το στούντιο παραγωγής σε έξοδα που άγγιζαν τα $10 εκατομμύρια. Επιπλέον, απολύθηκε από τη σειρά ''House of Cards'' όπου υποδυόταν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, με τη σύζυγό του Claire να αναλαμβάνει τη θέση της προέδρου. 

Αυτά όμως είναι περιττά, αυτό που τώρα έχει σημασία είναι το πιο κάτω βίντεο: 

To βίντεο αυτό συγκέντρωσε πάνω από 80 χιλιάδες views τις πρώτες ώρες του στο YouTube και κανείς ακόμα δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει ακριβώς με τον ηθοποιό. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση