ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Θερμαντικό μπλουζάκι, wide-leg παντελόνι, μπόράκια και puffer σακάκι
 

O Freddie Mercury πίσω από τις κάμερες!

Η επερχόμενη ταινία για τους Queen πέρασε, ομολογουμένως, πολλά μέχρι να ολοκληρωθεί. Τα γυρίσματα ξεκινούσαν, σταματούσαν, υπήρχαν δράματα, κόντρες κτλ αλλά επιτέλους φτάνει στους κινηματογράφους στις 2 Νοεμβρίου. 

Το 20th Century Fox κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για την ταινία ''Bohemian Rhapsody'' που βλέπει τον Rami Malek στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Freddie Mercury. 

''Η ταινία ακολουθεί τη μετεωρική άνοδο του συγκροτήματος μέσα από τα iconic τραγούδια και τον επαναστατικό ήχο τους. Αγγίζουν ασύγκριτη επιτυχία αλλά σε μια απρόσμενη εξέλιξη, ο Freddie αφήνει στην άκρη τους Queen για σόλο καριέρα. Αφού ''υπέφερε'' από τον χωρισμό του από το συγκρότημα, επιστρέφει πάνω στην ώρα για τη συναυλία Live Aid. Ενώ αντιμετωπίζει γενναία τη διάγνωση με AIDS, ο Freddie ηγείται του συγκροτήματος σε μια από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής'' γράφει η επίσημη περιγραφεί. 

Απ' ό,τι έγινε γνωστό, η ταινία θα σταματά μετά το Live Aid αλλά θα δείχνει όλες τις διαδικασίες ηχογράφησης των διασημότερων τραγουδιών του συγκροτήματος. 

Δείτε το νέο τρέιλερ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση