ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

O Bill Gates φορά ακόμα τη βέρα του

Οι παπαράτσι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

newsroom must

Περίπου τρεις εβδομάδες μετά την απρόσμενη ανακοίνωση για το διαζύγιο του Bill Gates και της Melinda μετά από 27 χρόνια γάμου, ο ιδρυτής της Microsoft έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση και προκαλεί ερωτηματικά. 

Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τον Gates κατά την έξοδό του από το ξενοδοχείο Greenwich στη Νέα Υόρκη, μαζί με την κόρη του, Jennifer, και τον σύντροφό της, Chaz Flynn. Αυτό όμως που κέντρισε το ενδιαφέρον είναι... το χέρι του. Μπορεί η διαδικασία του διαζυγίου να προχωρά κανονικά, φαίνεται όμως πως ο δισεκατομμυριούχος δεν είναι έτοιμος να προχωρήσει αφού φάνηκε να φορά ακόμα τη βέρα του.


Φωτογραφία: SplashNews

Άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού έχουν αποκαλύψει πως εδώ και καιρό τα πράγματα δεν πήγαιναν πολύ καλά αλλά ο χωρισμός τους δεν ήρθε μετά από κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. "Θα μπορούσε να είχε φερθεί καλύτερα στη Melinda. Δεν είναι άγιος, όμως δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο πράγμα που να τους οδήγησε στον τελικό χωρισμό. Είναι πιο βαθύ από αυτό'' λένε οι πηγές. 

Παράλληλα, δημοσίευμα των New York Times αναφέρουν πως ο Gates δεν ήταν πολύ διακριτικός όσον αφορά στις γυναίκες με τις οποίες συνεργαζόταν. Μάλιστα, λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού επιβεβαιώθηκε μια παράλληλη σχέση που διατηρούσε με υπάλληλο της Microsoft, 20 χρόνια πριν. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση