ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

O βασιλιάς Κάρολος σου δίνει την δυνατότητα να εργαστείς γι' αυτόν και να αμείβεσαι με 40 χιλιάδες

Αυτό είναι το πόστο εργασίας το οποίο θα αμείβεται 40,000 λίρες

Μαρία Σάββα

Ο Βασιλιάς Κάρολος, είναι γνωστό ότι είναι περιβαλλοντολόγος και ένα από τα επαγγέλματα που θέλει να καλύψει είναι και αυτό του κηπουρού. Πιο συγκεκριμένα, αναζητά κάποιον που να μπορεί να φροντίζει τους καταπράσινους κήπους των Ανακτόρων του Buckingham.

Η γνωστοί κήποι είναι περίπου 160 στρέμματα, και αποτελούνται από ελικοδρόμιο, λίμνη και γήπεδο τένις, στο οποίο έχουν παίξει μεγάλες προσωπικότητες του αθλήματος, όπως ο Björn Borg, ο John McEnroe και η Steffi Graf.

Μέσα από την αγγελία που δημοσιεύτηκε, ο Βασιλιάς ανακοίνωσε ότι ο υποψήφιος που θα πάρει την θέση, θα έχει την δυνατότητα να παίρνει 40,000 λίρες ετήσιο επίδομα, με περίπου 39 ώρες την εβδομάδα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Melanie (@_lifeandtravelthroughmyeyes)

Συγκεκριμένα, ο αγγελία που έβαλε έγραφε: «Ως Διευθυντής Κήπων, θα είστε υπεύθυνος για τη συντήρηση και την παρουσίαση του Κήπου των Ανακτόρων του Buckingham και των γύρω περιοχών σε ένα εξαιρετικό επίπεδο. Ως επικεφαλής μιας αφοσιωμένης και ταλαντούχας ομάδας, θα χρησιμοποιείτε τις δεξιότητες και την εμπειρία σας για να παρέχετε όλες τις σημαντικές εργασίες συντήρησης του γκαζόν και τη φροντίδα των θάμνων, των ποωδών φυτών και των τριανταφυλλιών. Θα διασφαλίζετε ότι οι κήποι μας παρουσιάζονται με τα υψηλότερα στάνταρ και θα είστε περήφανοι που θα βλέπετε χιλιάδες ανθρώπους να τους απολαμβάνουν κάθε χρόνο στα Garden πάρτι».

Στην συνέχεια αναφέρει: «Με αφοσίωση στην κηπουρική, θα επικεντρωθείτε στην υλοποίηση των project μας για τη διατήρηση και την ενίσχυση της πλούσιας βιοποικιλότητας των κήπων μας. Αν είστε τόσο παθιασμένοι με τα φυτά όσο και με τους ανθρώπους, τότε αυτός ο ρόλος θα σας εμπνεύσει να αποδώσετε».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση