ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Ο απίστευτος τρόπος που η Kylie ζητάει από τους Αμερικάνους να ψηφίσουν

Η Kylie δεν είναι η μόνη celeb που παροτρύνει τους Αμερικανούς να ψηφίσουν στις εκλογές

Μαρία Στυλιανού

O κάθε influencer έχει τον τρόπο του να περνάει τα μήνυμα που θέλει και να προωθεί προϊόντα και υπηρεσίες που πληρώνεται για να διαφημίσει. Αν μου πείτε λοιπόν ότι μέχρι τώρα δεν έχετε μάθει τον τρόπο που η οικογένεια Kardashian παίζει στα δάκτυλα το παιχνίδι των social media συγνώμη αλλά δεν πρόκειται να σας πιστέψω.

Το νεότερο μέλος των αδελφών, η Kylie Jenner αποφάσισε μέσα από μια δημοσίευσή της να παροτρύνει τους νέους κυρίως να εγγραφούν και να ψηφίσουν στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου. Μπορεί ο τρόπος να ήταν λίγο ανορθόδοξος όμως τη δουλειά του φαίνεται ότι την έχει κάνει για να το σχολιάζουμε εμείς αυτή την στιγμή. Η νεαρή επιχειρηματίας λοιπόν πόζαρε φορώντας ένα καυτό Dior μαγιό δείχνοντας τις απίστευτες καμπύλες της.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας που τράβηξε τα βλέμματα όλων έγραψε «Έχετε εγγραφεί για να ψηφίσετε; Ας οργανωθούμε για να ψηφίσουμε όλοι μαζί».

Η Kylie δεν είναι η μόνη celeb που παροτρύνει τους Αμερικανούς να ψηφίσουν στις εκλογές άλλωστε πολλοί έχουν χαρακτηρίσει αυτή την εκλογική μάχη μια από τις πιο σημαντικές στην ιστορία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X