ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Νέο άλμπουμ ανακοίνωσε πως λανσάρει η Beyonce

Renaissance κι ελληνιστί Αναγέννηση

Η Beyonce ανακοίνωσε πως το νέο της άλμπουμ το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου σύμφωνα με το Spotify, την Apple Music και το Tidal ακούει στο όνομα «Renaissance» κι ελληνιστί «Αναγέννηση». 

Το άλμπουμ είναι το έβδομο στη σειρά για την τραγουδίστρια ενώ οι τρεις πλατφόρμες μουσικής ροής δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες πέραν της ημερομηνίας κυκλοφορίας του νέου αυτού εγχειρήματος  της εκρηκτικής Beyonce και της εικόνας του τίτλου του. 

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει 16 διαφορετικά κομμάτια ενώ ακριβώς πέρυσι η Beyonce είχε μιλήσει στο Harper's Bazaar και είχε αναφερθεί σε μια νέα μουσική δουλειά πάνω στην οποία δούλευε ενώ είχε τονίσει πως μετά από την απομόνωση και την αδικία του περασμένου χρόνου εν μέσω καραντίνας, πανδημίας και τα σχετικά ήρθε πια ο καιρός ΄΄ολοι να δραπετεύσουμε, να ταξιδέψουμε και να αγαπήσουμε και πάλι. 

Τέλος, η θρυλική τραγουδίστρια δήλωσε πως βρίσκεται ενάμιση χρόνο στα στούντιο ηχογράφησης και πως αισθάνεται μια αναγέννηση να αναδύεται και θέλει να συμμετάσχει στην ανάπτυξη και την καλλιέργεια αυτής της νέας της μουσικής προσπάθειας.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση