ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Νέες αποκαλύψεις και εξελίξεις για το ροζ βίντεο της Τούνη

Η influencer αποκαλύπτει το όνομα του ανθρώπου που διέρρευσε το ροζ βίντεό της, εκείνος απαντά και παράλληλα, γνωστοποιείται πως εκείνη το έλυσε εξωδικαστικά.

Λίγες ώρες μετά τον συγκλονιστικό βιασμό 24χρονης στην Θεσσαλονίκη και έπειτα από τις φήμες που ήθελαν τον  επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο να είναι ένας από τους συμμετέχοντες του πάρτι και παράλληλα, ο άνθρωπος που δημοσίευσε το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο παρελθόν, η influencer θέλησε να τοποθετηθεί και να αποκαλύψει το όνομα του άντρα που δημοσίευσε τις προσωπικές της στιγμές.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από βίντεο που δημοσίευσε, η Ιωάννα Τούνη διέψευσε για πρώτη φορά την εμπλοκή του επιχειρηματία στην διέρρευση του ροζ βίντεο.  "Είναι πάρα πολύ άσχημο και θλιβερό όλο αυτό, μου ζητάτε να πάρω θέση σε όλο αυτό, αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω. Και μέσα σε όλο αυτό, το όνομά μου έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά αυτό που γράφτηκε, είναι ότι το άτομο που διέρρευσε το δικό revenger porn βίντεο ήταν με τα άτομα τα οποία έκαναν αυτά στη Θεσσαλονίκη, δεν ισχύει όμως.

Αυτός που διέρρευσε το βίντεο μου, δεν ήταν ο Δημήτρης Φιντιρίκος, αλλά ο Μάκης Κατμετζόγλου και είναι ένα όνομα που λέω πρώτη φορά δημόσια μετά από τόσα χρόνια γιατί φοβόμουν ότι αν εκθέσω το όνομα του ανθρώπου που εσκεμμένα με ξεφτίλισε στο πανελλήνιο χωρίς να έχω ισχυρές αποδείξεις, αυτός θα μπορούσε να μου κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και να βρεθώ εγώ", είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Έπειτα από την αποκάλυψη της Τούνη, ο Μάκης Κατμετζόγλου, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνει λόγο για αναίτια επίθεση εκ μέρους της Τούνη και αναφέρει την δική του εκδοχή των γεγονότων. 

«To όνομά μου έχει διασυρθεί ανεπανόρθωτα στο ίντερνετ κι όλα τα social media καθώς άκριτα έγινε δεκτό ότι αυτό που αναφέρει η Τούνη είναι και αληθές. Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντεο άλλο τόσο έχω θιγεί κι εγώ και έχω υποβάλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου, παρέχοντας στην αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου, από τις 10/5/2020.

Από όσο γνωρίζω μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβάλλει και η Τούνη. Συνεπώς δεν μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε και την ίδια στιγμή να καταγγέλλω τον εαυτό μου στην Αστυνομία. Αυτό το γνωρίζει η Τούνη αλλά το απέκρυψε από τη δημοσίευσή της».

Παράλληλα, ο κ. Κατμετζόγλου υποστηρίζει ότι έχει υποβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. «Θα κινηθώ νομικά σε βάρος όλων όσων, χωρίς να γνωρίζουν, συνεχίζουν να με διαπομπεύουν και είμαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη...Εξάλλου από την δημοσιοποίηση του εν λόγω βίντεο έχω υποστεί προσωπική ανεπανόρθωτη βλάβη και ως εκ τούτου είμαι θύμα και εγώ ο ίδιος...».

 Και κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά, θέλησε επίσης να τοποθετηθεί ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης. Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» είπε: «Το όνομα που έδωσε η κυρία Τούνη χθες στη δημοσιότητα, αν κάνετε μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο, δεν υπάρχει πουθενά. Δεν υπάρχει ούτε μια αναζήτηση, όπου να βγάζει αυτό το όνομα. Δεν αμφιβάλλω, ότι μπορεί να υπάρχει αυτός ο κύριος. Και αν υπάρχει το όνομά του στο διαδίκτυο, είναι από τα λεγόμενα της κυρία Τούνη, που έγιναν άρθρα. Από την άλλη, αν θέλετε να μιλήσουμε για πλήρη αλήθεια, ξέρουμε από εκείνο το διάστημα έχει γίνει έρευνα και όπως όλα δείχνουν η κυρία Τούνη το έληξε εξωδικαστικά, πήρε αρκετά χρήματα για να μη μιλήσει περαιτέρω στη δημοσιότητα. Τώρα γιατί το επαναφέρει δεν ξέρω.

Εγώ ένα πράγμα μπορώ να υποθέσω. Ότι η κυρία Τούνη θέλει για ακόμη μια φορά να τραβήξει τα βλέμματα από όλους εμάς που ψάχνουμε για την υπόθεση. Γιατί όπως είδατε, δυο μέρες τώρα τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι δεν έχουν βγάλει πράγματα για την υπόθεση αλλά το ότι η κυρία Τούνη αποκάλυψε ποιος έβγαλε το βίντεό της παίζει μέσα σε λίγες ώρες παντού. Επίσης να αναφέρω πως η κυρία Τούνη είναι γνωστό πως είναι φίλη με όλους τους ανθρώπους αυτούς που κατηγορούνται για όλο αυτό το πράγμα (σ.σ. για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη), όπως και για τον κύριο που έκανε το ποστ και παραδέχτηκε πως έχει κάνει το έγκλημα. Η κυρία Τούνη έχει άμεση επαφή με όλους αυτούς μαζί… Αυτό που κάνει η κυρία Τούνη για μένα είναι ξεκάθαρα ανήθικο».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση