ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Βιασμός στην Θεσσαλονίκη: «Με γλυκόλογα με έβαλαν στο ασανσέρ»

Όσα κατέθεσε η 24χρονη για τον βιασμό της

Ο βιασμός 24χρονης στην Θεσσαλονίκη είδε το φως της δημοσιότητας πριν από μερικά εικοσιτετράωρα και όσα έρχονται στην επιφάνεια σοκκάρουν και συνάμα, αποκαλύπτουν πως η κουλτούρα του βιασμού καλά κρατεί.

Πιο συγκεκριμένα, την παραμονή Πρωτοχρονιάς, μιας 24χρονη κοπέλα πήγε σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης, μαζί με φίλη της, η οποία όμως μετά έφυγε. Εκείνη, σε κάποια στιγμή, ζαλισμένη ήθελε να φύγει με το δικό της αυτοκίνητο. Καθώς όμως, δεν το έβρισκε, τηλεφώνησε στον γνωστό της, που την κάλεσε στο πάρτι προκειμένου να τη βοηθήσει. Ο άντρας, ο οποίος αναφέρεται ως επιχειρηματίας, την έπεισε να γυρίσει στο πάρτι και εκείνη, αποφάσισε να κλείσει ένα άλλο δωμάτιο για να κοιμηθεί. Όπως αναφέρει, καθώς πήγαινε στο δωμάτιό της, τρεις νεαροί, επίσης καλεσμένοι του πάρτι, της έκλεισαν το δρόμο και την ρωτούσαν πού πάει. Εκείνη τους είπε ότι ήταν ζαλισμένη και πήγαινε για ύπνο. Τότε, την παρέσυραν σε μια σουίτα. Το επόμενο πρωί ξύπνησε μόνη της, χωρίς εσώρουχο, σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζε. Η ίδια, διαπιστώνοντας τι είχε συμβεί, αποφάσισε να κινηθεί νομικά προκειμένου να μην βιώσει και άλληξ κοπέλα αυτό το συμβάν.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της και πληροφορίες που είδαμε να δημοσιεύονται από το Star, οι δράστες παρέσυραν την νεαρή με γλυκόλογα.«Τρία άτομα τα οποία δεν γνώριζα με γλυκόλογα με έβαλαν μέσα στο ασανσέρ και με οδήγησαν στον 4ο όροφο. Τους είπε ότι θέλω να πάω στο δωμάτιό μου γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Ξαφνικά βρέθηκα σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζα και ήταν άλλο από αυτό του πάρτι», ανέφερε χαρακτηριστικά η 24χρονη. 

Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τον 27χρονο που κατηγορείται να εμπλέκεται σε «μεγάλο κύκλωμα» αφού ερεύνησε ο δωμάτιό του, στο οποίο φαίρεται να βρέθηκε ένα χάπι συγκεκριμένης εταιρείας και έχουν κατασχεθεί το φόρεμα και το εσώρουχο της κοπέλας προκειμένου να ερευνηθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Η νεαρή κοπέλα μιλώντας στο MEGA τονίζει πως είναι αποφασμένη να μην κάνει πίσω. «Αυτό που μου συνέβη δεν θέλω να συμβεί ποτέ σε καμία κοπέλα του κόσμου. Πήρα την απόφαση να προχωρήσω νομικά και δεν θα κάνω πίσω. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν. Κάποιοι ήταν φίλοι, τους εμπιστευόμουν ενώ αυτοί λειτουργούσαν για λογαριασμό τους και δεν πίστευαν σε καμία φιλία. Εξαιτίας τους παρασύρθηκα και έπαθα ό,τι έπαθα».

Να σημειώσουμε πως ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας, καταγγέλει πως η κοπέλα: «Μπήκε αμέσως στο ξενοδοχείο, πήγε στη ρεσεψιόν, έκλεισε ένα δωμάτιο το 510, πήρε το κλειδί να πάει να κοιμηθεί. Είχε κατά νου ότι ο άνθρωπος που την κάλεσε ήταν εκεί ούτως ή άλλως και είναι ένας φίλος της, ο οποίος θα την προστάτευε. Μόλις άνοιξε την πόρτα του ασανσέρ, τρία άτομα την πλησίασαν, την πλεύρισαν, της μίλησαν και την παρέσυραν κατά τη δική της άποψη στο δωμάτιο το 602».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS