ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Νέα σημαντική ανακοίνωση των Sussex προς τους Βρετανούς δημοσιογράφους

Διέκοψαν την γονική άδεια για να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους.

newsroom must

Μπορεί η Meghan κι ο Harry να βρίσκονται σε γονική άδεια μετά την γέννηση της Lilibet - Diana, αλλά δεν μπορούσαν να μην δείξουν μέσω ανακοίνωσης τους, την υποστήριξή τους στους Βρετανούς δημοσιογράφους που απαιτούν media με περισσότερο diversity.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωσή τους "το Archwell είναι περήφανος υποστηρικτής του diversity στη δημοσιογραφία και στους media οργανισμούς που έχουν δεσμευτεί να μεταδίδουν την αλήθεια, ξεσκεπάζοντας άγνωστες ιστορίες και δίνοντας φωνή σε αυτούς που δεν έχουν" έγραψαν και τόνισαν πως "σε κάθε γωνιά του κόσμου, οι δημοσιογράφοι χρησιμοποιούν τη δύναμή τους και την υποχρέωσή τους για να ενημερώσουν το κοινό, να εκπαιδεύσουν κοινότητες, να αντιπαρατεθούν στην παραπληροφόρηση και να εμπνεύσουν αλλαγές".

Η ανακοίνωση ήταν μια απάντηση στο ανοιχτό γράμμα των δημοσιογράφων για την Society of Editors της Αγγλίας που είχε δηλώσει ότι δεν υπάρχουν περιπτώσεις ρατσισμού ή φυλετικού φανατισμού στα βρετανικά media, όπως είχαν αναφέρει ο Harry και η Meghan στη συνέντευξή τους στην Oprah Winfrey.

"Χειροκροτούμε το έργο των ανεξάρτητων media, των γραφείων ειδήσεων μη κερδοσκοπικών και συνεταιρισμών τοπικών ειδήσεων. Επιδεικνύουν την βαθιά ανάγκη για αυτό το ζωτικής σημασίας επάγγελμα να εξελιχθεί και να ευημερήσει, ειδικά όσον αφορά σε θέματα φυλετικής ισότητας και εκπροσώπησης", αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους ο δούκας και η δούκισσα του Sussex.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση