ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Μπουγέλωμα για JLo και Justin Bieber

New entries είχαμε στη λίστα με τους celebrities που αυτομπουγελώνονται για καλό σκοπό. Με κρύο νερό λούστηκαν η Jennifer Lopez και o Justin Bieber μετά την πρόκληση που δέχτηκαν από «συναδέλφους» τους.

Πρόκειται για την εκστρατεία με τίτλο «Ice Bucket Challege» που έχει ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το ίδρυμα «ALS» που επιχειρεί να βρει θεραπεία για την Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση. Μεταξύ άλλων έχουν ήδη πάρει μέρος οι Bill Gates, Taylor Swift, Oprah, Kristiano Ronaldo, Justin Timberlake, Jessica Alba και Gwen Stefani. Η λίστα των βρεγμένων celebrities θα συνεχίσει να μεγαλώνει μιας και η μία πρόκληση διαδέχεται την άλλην.

Η Λατίνα ντίβα «ανέβασε» στα social media το δικό της βίντεο που της ρίχνουν παγωμένο νερό, φορώντας crop top και αθλητική φόρμα, αποκαλύπτοντας τους σέξι κοιλιακούς της.

Το δικό του βίντεο δημοσίευσε στο διαδίκτυο και ο νεαρός τραγουδιστής, ο οποίος να και δεν εμφανίστηκε ημίγυμνος, δεν άφησε πολλά στη φαντασία όταν έγινε μούσκεμα με τα άσπρο t-shirt που φορούσε.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση