ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, jean και kitty heels
 

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Σαν να με προκαλούσαν και με έβαζαν σε πειρασμό. Ήταν κάτι το δαιμονικό»

Η αποκάλυψη του Μιχάλη Χατζηγιάννη για την μεγάλη του αγάπη

Δέσποινα Άσπρου

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι σίγουρα από τους λίγους καλλιτέχνες που κατάφεραν όχι απλώς να μείνουν στο ελληνικό μουσικό στερέωμα, αλλά και να διατηρήσουν την πρωτιά μέσα στα χρόνια. Αυτή την περίοδο ο ίδιος πραγματοποιεί την καλοκαιρινή του περιοδεία και σε κάθε του συναυλία έχει το χάρισμα να "ταξιδεύει" όσους βρίσκονται εκεί.

Πρόσφατα, ο Κύπριος μουσικός δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μίλησε με μεγάλη ειλικρίνεια για την μεγάλη του αγάπη, την μουσική. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος πήγε πίσω στον χρόνο και μοιράστηκε με τους followers του το πώς του δημιουργήθηκε η ανάγκη να ασχοληθεί με τη μουσική.

«Πάντα όταν ταξιδεύουμε μάς αρέσει να ακούμε μουσική. Έπαθα, λοιπόν, μια φλασιά και θέλω νας την πω. Όταν ήμαστε μικτοί και θέλουμε να ασχοληθούμε με τη μουσική κάποιος πρέπει να μας παρακινήσει. Είτε η μάνα, ο πατέρας μας, τα αδέρφια ή το περιβάλλον μας. Εμένα αυτό που με παρακινούσε πάντα ήταν οι ίδιες οι νότες, η ίδια η μουσική. Σαν να με προκαλούσαν και με έβαζαν σε πειρασμό. Ήταν κάτι το δαιμονικό. Με τα πρώτα μου χρήματα έσπευσα να πάρω την πρώτη μου ηλεκτρική κιθάρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mihalis Hatzigiannis (@mhatzigiannis)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση