ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Δείτε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση σε ηλικία 16 ετών

«Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι η αγαπημένη μου ανδρική φωνή, εγώ τον ανακάλυψα», είχε πει ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

Μαρία Καραμάνου

Η ανάρτηση που παρουσιάζει ένα throwback στιγμιότυπο του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη από τα πρώτα του βήματα το 1994 στην εκπομπή «Αφετηρία» έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στο κοινό. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανίζεται να τραγουδά και να παίζει κιθάρα, αποδίδοντας ταλέντο και πάθος στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση.

Τα σχόλια στην ανάρτηση είναι θετικά, με το κοινό να εκφράζει τον ενθουσιασμό του για την ερμηνεία του τραγουδιστή. Οι παρατηρήσεις όπως «ίδια φωνή με τον Νταλάρα», «Αστέρι», «άμα έχεις ταλέντο» αποτελούν εκφράσεις εγκωμιαστικής κριτικής προς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική του απόδοση σε αυτή την πρώιμη φάση της καριέρας του.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος, φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Τετ-α-Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνο, είχε αναφερθεί στην ανδρική φωνή που ξεχωρίζει στο ελληνικό πεντάγραμμο. Συγκεκριμένα, ανέφερε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ως αγαπημένη του ανδρική φωνή. Ανέφερε πώς ανακάλυψε τον Χατζηγιάννη και πώς είχε εκθέσει δημόσια τον τραγουδιστή στις τηλεοράσεις. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην ηχογράφηση που έγινε το 1999 για τη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής» και πώς αυτή η εκτεταμένη έκθεση του Χατζηγιάννη οδήγησε στη δικαίωση των προσδοκιών του.

Δείτε το βίντεο εδώ:

@music204469 #michalishatzigiannis #fy #fyp #singer #aniparxeilogos #music #contest πρωτότυπος ήχος - music20

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση