ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: sweatshirt με κολάν και ankle boots
 

Μήπως ο Mark Zuckerberg το παράκανε με το αντηλιακό;

Ο ιδρυτής του Facebook εθεάθη στις ακτές της Χαβάης με τη σανίδα του και έμοιαζε πολύ... στον Joker!

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως έχουμε πει αρκετές φορές πως το αντηλιακό είναι απαραίτητο όταν βρισκόμαστε στον ήλιο. Και ενώ αυτό είναι κάτι που υποστηρίζουμε περίτρανα... φαίνεται πως ο ιδρυτής του Facebook Mark Zuckerberg "άκουσε" τις συμβουλές μας και πήγε την χρήση του αντηλιακού ένα step παραπάνω! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο 36χρονος δισεκατομμυριούχος που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Χαβάη για διακοπές, εντοπίστηκε από τους παπαράτσι την ώρα που έκανε σερφ με την σανίδα του - αξίας 12.000 δολαρίων. Και ενώ σαφώς η αξία της σανίδας του δεν είναι κάτι που μπορούμε να προσπεράσουμε εύκολα, αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι άλλο. Ο λόγος για το πρόσωπό του... το οποίο ήταν στην κυριολεξία γεμάτο αντηλιακό!

Όπως ήταν αναμενόμενο, μόλις διέρρευσαν οι φωτογραφίες στο διαδίκτυο έγιναν αμέσως viral και το twitter πήρε φωτιά. Ανάμεσα στα σχόλια που ξεχωρίσαμε, ήταν αυτά που συγκρίνουν τον επιχειρηματία με τον Joker στην ομώνυμη σειρά και αυτά... που υποστηρίζουν πως έμοιαζε περισσότερο με φάντασμα παρά με άνθρωπος. Επειδή όμως τα πολλά λόγια μερικές φορές είναι φτώχια, αφήνουμε τις αναρτήσεις να μιλήσουν από μόνες τους και κλείνουμε με το εξής ερώτημα: μήπως το παράκανε λίγο με το αντηλιακό;

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση