ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Μήπως ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin βρίσκονται για ταξίδι του μέλιτος;

Δέσποινα Άσπρου

Σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα, πριν από 7 μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 15 Σεπτεμβρίου, ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin παντρεύτηκαν! Ναι, ούτε και ‘μείς το πολυπιστέψαμε... αλλά το χέρι μας στην φωτιά δεν το βάζουμε! Γιατί αν θυμάσαι ούτε και η σχέση τους αρχικά μας έπεισε, αλλά να που είναι αλήθεια και το ζευγάρι φαίνεται πιο ευτυχισμένο από ποτέ! Και κάπου εδώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι την είδηση του γάμου την επισημοποίησε και ο θείος της Hailey, Alec Baldwin.

Τέσσερις μέρες αργότερα, το ζευγάρι βρέθηκε στο Λονδίνο και μάλιστα ο Justin δεν δίστασε να κάνει δημόσια καντάδα στην καλή του! Λίγες μέρες αργότερα, οι δυο τους βρίσκονται στην Ιταλία!

Συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να κάνει βόλτες στην τουριστική περιοχή Ravello.

Και μπορεί η Hailey να βρέθηκε στην πόλη για να εμφανιστεί σε fashion show, ωστόσο κανένας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι δυο τους να προσπάθησαν να συνδυάσουν τις υποχρεώσεις τους και το ταξίδι του μέλιτος!

Τι να πούμε άλλο; Με την απορία φαίνεται θα μείνουμε, μέχρι την μέρα που το ζευγάρι θα επιβεβαιώσει ή θα απορρίψει το γεγονός ότι η σχέση τους επισημοποιήθηκε. Για να δούμε!

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση