ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Michael Jackson: Θα τον σκότωνε η μαφία;

Οι φήμες ακούγονταν εδώ και καιρό και πολύ πριν από τον αιφνίδιο θάνατο του Michael Jackson το 2009. Τι αληθεύει και τι χαρακτηρίζεται ως ακραίο; Όλα βρίσκονται στην βιογραφία του πρώην μάνατζερ του βασιλιά της pop, Frank DiLeo.

Ο DiLeo, ο οποίος έπαιξε το ρόλο του Tuddy Cicero στην ταινία του Martin Scorsese «Goodfellas», ήταν υπεύθυνος για την καριέρα του Jackson τη δεκαετία των ‘80s και έφυγε το 2011 στα 63 του, μετά από επιπλοκές από εγχείρηση καρδιάς. 

Στην βιογραφία του «DiLeo: I Am Going To Set The Record Straight» γραμμένη από τον πρώην συνεργάτη του Mark Lamica, ο μάνατζερ μίλησε για το γεγονός πως η μαφία είχε συμβόλαιο να δολοφονήσει τον τραγουδοιστή και πως ο ίδιος ο DiLeo, κατάφερε να αποτρέψει τα πλάνα τους. 

Ο Lamika μιλά επίσης για την εμφάνιση του καλλιτέχνη γράφοντας πως, «Ο Michael είχε πει στον Frank ότι δεν άντεχε να βλέπει το πρόσωπο του πατέρα του Joseph Jackston κάθε φορά που κοίταζε το πρόσωπό του στον καθρέφτη». Κάτι που εξηγεί την εμμονή του να κάνει τόσες πλαστικές στο πρόσωπό του.

Αυτά κι άλλα πολλά γύρω από τον μεγάλο καλλιτέχνη, αποκαλύπτονται στο νέο βιβλίο, για ένα άτομο που τον έζησε από πολύ κοντά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X