ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Μέμος Μπεγνής: «Η κοινωνία είναι πολύ οπισθοδρομική, είναι της ταμπέλας και του κρυφού»

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε για το κόψιμο gay φιλιών από τα σήριαλ καθώς και για τον βιγκανισμό

Γιώργος Γκαρακλίδης

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην κοινωνία του σήμερα της Ελλάδος καθώς και για τον βιγκανισμό και πόσο τον ενστερνίζεται στη ζωή του. 

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ελπίζω να έρθει μια ημέρα που τα σφαγεία θα είναι μουσεία. Στον βιγκανισμό έχω μπει τους τελευταίους μήνες. Έχω να φάω κρέας 10 χρόνια και ψάρι δύο χρόνια.Αποφάσισα ότι με τα ζωάκια θέλω να παίζω και όχι να τα τρώω. Περίεργη συμπεριφορά, τύπου bullying, μου έτυχε στην αρχή της πορείας μου και απλά έφυγα. Λέω πάντα στα νέα παιδιά, φύγετε. Αν τους τύχει κάτι τέτοιο, δε φεύγουν γιατί φοβούνται αλλά δεν ισχύει ότι δε θα βρουν άλλη δουλειά και ότι θα μπουν στη μαύρη λίστα». 

Στην ερώτηση για τη μεγαλύτερη σχέση του και το πόσο διήρκησε ο ίδιος απάντησε: 

«Η μεγαλύτερη σχέση μου διήρκησε 5-6 χρόνια. Είμαι υπέρ του να κοιμούνται τα ζευγάρια σε άλλα κρεβάτια. Δεν μπορώ σε μια σχέση να μπαίνω στο σπίτι και να είναι εκεί, να φεύγω να είναι εκεί. Θέλω τη μοναξιά μου, τους φίλους μου, το ταξίδι μου, τους γονείς μου και μετά να πάω και στη συντροφικότητά μου».

Τέλος, στην ερώτηση για το κόψιμο των σκηνών που περιέχουν gay φιλιά ο ίδιος δήλωσε το εξής:

«Το ότι κόβονται από σίριαλ gay φιλιά μού δείχνει ότι η κοινωνία είναι πολύ οπισθοδρομική, ομοφοβική που δεν καταλαβαίνω το 2022 γιατί να μιλάμε για ένα gay φιλί, μου είναι αδιανόητο. Είμαστε πολύ του φαίνεσθαι, η κοινωνία της ταμπέλας και του κρυφού, του “κάνε το αλλά όχι φανερά, μη σε δει ο κόσμος”. Κάποια στιγμή αυτά θα εκλείψουν αυτά τα μικροαστικά, υπάρχει ελπίδα στις νέες γενιές».

«Επαγγελματικά θα είμαστε στη γύρα το καλοκαίρι του 22. Θα κάνουμε μια παράσταση με τη Ναταλία Δραγούμη, θα είναι παιδική παράσταση με τίτλο ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες. Του χρόνου θα κάνω και θέατρο και τηλεόραση και είμαι πολύ χαρούμενος και για τα δύο». 

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα»:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση