ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Melania - Donald Trump: Ψάχνουν για νέο σπίτι

newsroom must

Ο Donald και η Melania Trump φαίνεται ότι αναζητούν να βρουν τη νέα τους κατοικία, μετά την αποχώρησή τους από τον Λευκό Οίκο, στη Φλόριντα, παρότι υπάρχουν οι φήμες που θέλουν το τέως «πρώτο» ζευγάρι των ΗΠΑ να μετακομίζει στο ιδιωτικό κλαμπ που διαθέτει ο Trump στο Mar-a-Lago.
 
Σύμφωνα με το Page Six που επικαλείται πηγή κοντά στο ζευγάρι «η Melania και ο Donald μιλούν με μεσίτες για την αγορά σπιτιού στο Palm Beach ή κοντά σ’ αυτό, καθώς ο χώρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαμονή τους στο Mar-a-Lago δεν είναι αρκετά μεγάλος και μπορεί να υπάρξουν προστριβές».
 
Την περίοδο αυτή, το ζευγάρι περνάει τις διακοπές τους στο Mar-a-Lago, και σύμφωνα με την ίδια πηγή: «Η Melania διακοσμεί το διαμέρισμά τους... το οποίο διαθέτει ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, καθιστικά και γραφεία», ενώ σύμφωνα με το περιοδικό People ο χώρος ανακαινίζεται, επεκτείνεται και εκσυγχρονίζεται. 

Υπήρξαν δημοσιεύματα ότι το Mar-a-Lago δεν μπορεί να γίνει η μόνιμη κατοικία τους, λόγω μιας συμφωνίας που έκανε ο Donald Trump πριν από χρόνια για την μετατροπή του σε ιδιωτικό κλαμπ. Οι κάτοικοι της πόλης είναι αρκετά θυμωμένοι με την πιθανότητα να ζήσει εκεί η οικογένεια του Τrump με τον διαχειριστή της πόλης του Palm Beach να δηλώνει στην Miami Herald, «Η πόλη δεν γνωρίζει τις προθέσεις του προέδρου ως προς αυτό το θέμα και δεν διαθέτει στοιχεία που να υποστηρίζουν τον εν λόγω ισχυρισμό».

Οι Τrump εξέτασαν τα ιδιωτικά σχολεία στην περιοχή του Palm Beach για τον 14 χρονο γιο τους, Baron. Την ίδια ώρα η κόρη του Donald Trump, Ιvanka με τον σύζυγό της αγόρασαν ένα οικόπεδο στο Indian Creek Island της Φλόριντα, όπου διαμένουν πολλοί δισεκατομμυριούχοι, με την Ιβάνκα να αποσκοπεί σε μια πολιτική καριέρα στην πολιτεία αυτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση