ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Meghan Markle: Θα φωτογραφηθεί για την Vogue;

Με τα φώτα της δημοσιότητας να είναι συνεχώς στραμμένα επάνω της, η Μeghan Markle δεν σταματά να βρίσκει αφορμές να γίνεται χρήσιμη στην κοινωνία ενώ παράλληλα απολαμβάνει τον νέο της ρόλο, ως μητέρα του μικρού Archie.

Αυτή τη φορά, η Δούκισσα του Sussex κάνει ξανά την ανατροπή όχι μόνο επειδή θα βοηθήσει τον εκδότη του περιοδικού για το τεύχος Σεπτεμβρίου της Βρετανικής Vogue – που είναι γνωστό πως είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο τεύχος του έτους – αλλά θα συμμετάσχει και σε μια φωτογράφηση.Η πηγή δήλωσε πως το περιοδικό θα παρουσιάσει «νέες φωτογραφίες που δεν έχουν τραβηχτεί ακόμη», προσθέτοντας πως η φωτογράφηση θα γίνει στο Frogmore Cottage την επόμενη εβδομάδα.

Η Μeghan θα αναλάβει ρόλο συντάκτριας στο περιοδικό, που θα έχει επίκεντρο το φιλανθρωπικό της έργο, αλλά και την στήριξη των γυναικών και γι'αυτό τον λόγο προτιμά να μην φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του περιοδικού, αφού δεν θέλει να τραβήξει κι αλλο τα βλέμματα πάνω της. Μάλιστα όπως δημοσιεύει η Daily Mail, η φωτογράφηση που θα γίνει για την στήλη της δεν είναι τυχαία. 

«Η φωτογράφηση στην Vogue δεν θα είναι τυχαία – θέλει να την χρησιμοποιήσει ως πλατφόρμα για να κάνει την διαφορά. Εργάζεται με την Vogue ως συντάκτρια για μια σειρά από υπέροχες ιστορίες για τα θέματα που λατρεύει και τελικά μπορεί να γίνει μια κανονική, μηνιαία στήλη. Η Anna Wintour συμμετέχει στις συνομιλίες και βρίσκεται σε συζήτηση για την πραγματοποίηση μέρους ή όλων αυτών των ιστοριών στην αμερικανική Vogue.

Την έμπνευση για την συνεργασία με την Vogue είχε εν μέρει η Amal Clooney, σύμφωνα με την πηγή, που ενθάρρυνε την Meghan Markle να χρησιμοποιήσει το περιοδικό για να προωθήσει το φιλανθρωπικό της έργο.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση