ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Meghan Markle: «Με έχουν πει τρελή, παρανοϊκή, υστερική»

Γιατί η δούκισσα κατηγορεί την κωμική σειρά «How I met your mother»

Μαρία Σάββα

Η δούκισσα του Sussex, συνομίλησε σε νέο επεισόδιο του podcast της, με τους Constance Wu, Jenny Slate και Deepika Padukone, για όσους τις αποκαλούν «τρελές» και ξεκίνησε την συζήτηση, λέγοντας στις γυναίκες, «Σηκώστε το χέρι αν σας έχουν αποκαλέσει ποτέ τρελή ή υστερική, ή τι θα λέγατε για παλαβές, παρανοϊκές, εκτός εαυτού, εντελώς παράλογες».

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε, «Εντάξει, καταλάβατε τι εννοώ. Αν ήμασταν όλες στο ίδιο δωμάτιο και μπορούσαμε να βλέπουμε η μία την άλλη, νομίζω ότι θα ήταν πολύ εύκολο να δούμε πόσες από εμάς έχουν σηκώσει το χέρι ψηλά. Παρεμπιπτόντως, κι εγώ».

Αν και η ίδια δεν έδωσε κάποιο προσωπικό παράδειγμα για τις ονομασίες ή για το ποιος πιθανό να την αποκάλεσε με αυτές τις λέξεις, θέλησε να σημειώσει ότι η λέξη «τρελή», χρησιμοποιείται πολύ «άνετα» σχολιάζοντας επίσης την, «ζημιά που έχει προκαλέσει στην κοινωνία και στις γυναίκες, ειλικρινά παντού, από σχέσεις μέχρι οικογένειες που διαλύονται, καριέρες και ονόματα που καταστρέφονται».

Στην συνέχεια του επεισοδίου, ξεκίνησε να κατηγορεί τις κωμικές σειρές, «How I met your mother» και «Scrubs», οι οποίες κατά την άποψη της παρουσιάζουν τις γυναίκες ως «τρελές».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@himym.fcs)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by [scrubs] (@scrubs.fan)

«Μας έχουν περάσει αυτές οι ταμπέλες από ταινίες και σειρές στην τηλεόραση, από φίλους και οικογένεια, ακόμα και από τυχαίους αγνώστους», σχολίασε η δούκισσα. «Το θέμα είναι ότι κανείς δεν θέλει αυτή την ταμπέλα».

Στην συνέχεια ανέφερε, ότι για τις περισσότερες γυναίκες αυτό είναι μια αιτία για «πραγματικά προβλήματα ψυχικής υγείας», εξηγώντας ότι υπάρχει «στίγμα γύρω από τη λέξη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Meghan Markle  |  podcast  |  lifestyle  |  royals  |  gossip  |  news

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση