ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit, graphic tee και sneakers
 

Meghan Markle: ''Η βασίλισσα δεν μπορεί να μας σταματήσει

Full επίθεση η Meghan

Δέσποινα Άσπρου

Πριν από λίγες μέρες σας είπαμε πως η βασίλισσα Ελισάβετ μετά από αρκετή σκέψη και μακροπρόθεσμες συζητήσεις με ανώτερους υπαλλήλους κατέληξε ότι δεν υπάρχει λόγος για την βασιλεία να επιτρέψει στην Meghan Markle και στον πρίγκιπα Harry να πουλούν τον εαυτό τους ως royals και πως οι δυο τους θα πρέπει να ''πουν αντίο'' στο όνομα Sussex Royal.

Να θυμίσουμε πως ο Harry και η Meghan χρησιμοποιούν αυτό το όνομα στην νέα και ιδιαίτερα δημοφιλή ιστοσελίδα τους, όπως και στο Instagram τους. Μέχρι πρόσφατα μάλιστα, οι δύο τους επιδίωκαν να καταχωρήσουν το Sussex Royal ως παγκόσμιο εμπορικό σήμα για μια σειρά αντικειμένων και δραστηριοτήτων, όπως ρούχα, βιβλία και διδακτικό υλικό. Την ίδια μάλιστα στιγμή, είχαν στο μυαλό τους την δημιουργία μιας νέας φιλανθρωπικής οργάνωσης: το Sussex Royal, το ίδρυμα του δούκα και η δούκισσα του Sussex.

Λίγες μέρες μετά το συμβάν αυτό, η Meghan μάλλον θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από τους φίλους της και μας ξάφνιασε, αφού μιλάμε για full επίθεση! Δημοσίευμα λοιπόν της Daily Mail αναφέρει πως η η δούκισσα δήλωσε πως τίποτα δεν μπορεί να “σταματήσει νομικά” εκείνη και τον Harry από το να χρησιμοποιούν το όνομα Sussex Royal. Η ίδια μάλιστα φαίνεται να πρόσθεσε πως είναι αδιανόητο να μην τους επιτραπεί η χρήση του εν λόγω ονόματος, αφού όπως και να έχει, δεν θα το χρησιμοποιήσουν για να έχουν κέρδος, αλλά για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τώρα εμείς δεν ξέρουμε τι θα γίνει, αλλά η Meghan μπήκε με full επίθεση στο "παιχνίδι"!

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση