ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Meghan και Harry σπάνε τη σιωπή τους, στην Oprah Winfrey

H ανακοίνωση του Αμερικανικού δικτύου

Είναι αλήθεια πως οι συνεντεύξεις της Oprah εδώ και χρόνια θεωρούνται από τις καλύτερες, γιατί η Oprah Winfrey πάντα καταφέρνει να κάνει τους καλεσμένους να βγάλουν τα εσώψυχα τους. Έχουν πλέον γίνει γνωστές ως οι πιο ''αληθινές'' συνεντεύξεις και γι' αυτο τον λόγο, η είδηση πως ο Harry και η Meghan πρόκειται να είναι οι επόμενοι συνεντευξιαζόμενοί της μάς έκανε να περιμένουμε πώς και πώς να την δούμε. 

Η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική συνέντευξη θα προβληθεί στις 7 Μαρτίου και, για την ακρίβεια, θα ξεκινήσει ως συνέντευξη της Meghan Markle. H δούκισσα του Σάσεξ αναμένεται να μιλήσει για την είσοδο της στη βασιλική ζωή της Μεγάλης Βρετανίας, τον γάμο της, την εμπειρία της με την μητρότητα, το πώς αντιμετωπίζει την τόση δημοσιότητα και το μέλλον του ζευγαριού. Στη συνέχεια μαζί τους θα είναι ο πρίγκιπας Harry με τον οποίο θα συζητήσουν για τη ζωή τους στις ΗΠΑ. 

Οι Σάσεξ βρίσκονται στο στόχαστρο των media από τότε που η σχέση τους ήταν απλά μια υποψία. Μετά την έξοδο τους από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα, τον Ιανουάριο του 2020, η παρουσία τους στις εφημερίδες και στα portals έγινε ακόμα πιο έντονη. Παρόλο που ούτε το ζευγάρι, ούτε η Oprah δεν έχει αναπαράγει την ανακοίνωση του δικτύου CBS για την επερχόμενη συνέντευξη, ο Twitterόκοσμος άρχισε ήδη να δείχνει τον ενθουσιασμό του και, μάλλον, όσο πλησιάζει η μέρα θα πολλαπλασιαστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση