ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Με γυαλιά ηλίου και μαντήλι η βασίλισσα οδηγάει ανέμελη την Jaguar της

Την ώρα που όλοι υποστηρίζουν πως η κατάσταση υγείας της είναι κακή και τα media αναρωτιούνται πότε θα πεθάνει, εκείνη εμφανίζεται super cool

Δέσποινα Άσπρου

Well, είτε παρακολουθείτε τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είτε όχι, αποκλείεται να μην έχετε διαβάσει πως τις τελευταίες μέρες τα πράγματα για την βασίλισσα Ελισάβετ είναι αρκετά δύσκολα.

Η ίδια διανυκτέρευσε για ένα βράδυ στο νοσοκομείο και έπειτα δέχτηκε την σύσταση από τους γιατρούς της να ξεκουραστεί για τουλάχιστον δύο ακόμη εβδομάδες και κατά την διάρκεια αυτών να μην πραγματοποιήσει κανένα επίσημο ταξίδι. Οι εξελίξεις αυτές, όπως ήταν ίσως ΄λογικό, προκάλεσαν πληθώρα σχολίων και τα βρετανικά ΜΜΕ ξεκίνησαν εδώ και μέρες να αναρωτιούνται τι θα συμβεί αν η μονάρχης πεθάνει. Την ώρα όμως που γράφονται οι μακάβριες ειδήσεις γι' αυτήν, εκείνη εμφανίζεται πιο ανέμελη από ποτέ!

Φορώντας μαντήλι στα μαλλιά και γυαλιά ηλίου, ευδιάθετη οδηγεί την Jaguar της και κλείνει τα στόματα σε όσους κάνουν κακές προβλέψεις για την ίδια.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by RoyalTeaWithJam (@royalteawithjam)

Να σημειώσουμε πως η βασίλισσα Ελισάβετ αναμένεται να επανέλθει στα καθήκοντά της στις 14 Νοεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση