ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Με εναν στυλιστικό συνδυασμό που αγαπά η Michelle Obama, η Φιλίππα Καρσερά

Το φυλακτό που κράτησε από το ταξίδι της στην Αθήνα

Μαρία Σάββα

Την πρώτη της εμφάνιση μετά την επίσκεψή της στην Αθήνα πραγματοποίησε την Τετάρτη 15 Μαρτίου η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά καθώς παρευρέθηκε στην φωτογραφική έκθεση, με θέμα τη συμμετοχή των γυναικών στις συνομιλίες για το Κυπριακό, που έγινε στο Λήδρα Πάλας.

Η ίδια για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα chic γρι σακάκι με ζώνη στην μέση, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο. Για να ολοκληρώσει το σύνολό της κρατούσε μια μαύρη handbag. Ένα σύνολο αγαπητό και απο την Michelle Obama η οποία ήταν και εκείνη πριν μερικά χρόνια Πρώτη Κυρία, φορώντας κάτι πολύ παρόμοιο τον Νοέμβριο του 2015. 

Πηγή φωτογραφία: ΚΥΠΕ

Πηγή φωτογραφίας: Harpersbazaar.com

Πηγή φωτογραφία: ΚΥΠΕ

Η εν λόγω έκθεση οργανώθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη στην Κύπρο και αφορά τον σημαντικό ρόλο που έχουν οι γυναίκες στις διαπραγματεύσεις για επίτευξη λύσης του Κυπριακού μέσα στα χρόνια.

Να σημειώσουμε ότι το απόγευμα της Τετάρτης έκανε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της κάποια στιγμιότυπα από την επίσκεψή της στην Εθνική πινακοθήκη και την συνάντησή της με την Διευθύντρια Συλλογών, Έφη Αγαθονίκου.

Η ίδια κάτω από την σειρά φωτογραφιών που ανάρτησε έγραψε χαρακτηριστικά: «Σε αυτή την γεμάτη αισιοδοξία και φως εικόνα αποδίδω ιδιαίτερη σημασία και κρατάω σαν φυλακτό από το πρόσφατο ταξίδι στην Αθήνα, στο πλαίσιο της πρώτης επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Παιδάκια όλων των ηλικιών να κάθονται και να παρατηρούν με θαυμασμό μπροστά από πίνακες σπουδαίων ζωγράφων, ακούγοντας με προσοχή τη δασκάλα να τους διδάσκει ιστορία μέσα από την τέχνη και τον πολιτισμό. Ορίζοντας!

Ευχαριστώ θερμά την κα Efi Agathonikou, Διευθύντρια Συλλογών Εθνικής Πινακοθήκης, #εθνικήπινακοθήκη - Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου / National Gallery, για την εξαιρετική ξενάγηση, μεταξύ άλλων στην έκτακτη συλλογή του Κωνσταντίνου Παρθένη (1878-1967), «Η ιδανική Ελλάδα της ζωγραφικής του».

Αργότερα επισκεφθήκαμε επίσης την πολύ αξιόλογη και πρωτότυπη έκθεση «ποιητικές Μεταφορές», σε επιμέλεια Δάφνης Νικήτα και Γιώργου Ταξιαρχόπουλου στο Σπίτι της Κύπρου στην Κυπριακή Πρεσβεία στην Αθήνα. Θερμές ευχαριστίες στην @Cyprus Embassy Athens για την υποδοχή και την ξενάγηση».

Πηγή Φωτογραφιών: @Phkarsera

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση