ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Dua Lipa: «Στο κοινό δεν αρέσει το να είσαι έξυπνη»

Όλα όσα αποκάλυψε η διάσημη τραγουδίστρια

Μαρία Σάββα

Στα 28 της, η Dua Lipa αποτελεί μια από τις πιο λαμπρές pop star παγκοσμίως, με μια σειρά από επιτυχίες που έχουν σφραγίσει την καριέρα της. Ωστόσο, πίσω από το λάμψη της σκηνής, η νεαρή καλλιτέχνις βρίσκεται σε μια μεταβατική φάση της ζωής της.

Το πολυαναμενόμενο τρίτο άλμπουμ της αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος, ενώ παράλληλα εργάζεται σε διάφορα projects, αναζητώντας παράλληλα τον αληθινό εαυτό της. Σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stone, αποκαλύπτει πως παίρνει "μαθήματα ανθεκτικότητας" και ανακαλύπτει νέες πτυχές της προσωπικότητάς της.

Η Dua Lipa εκφράζει την απογοήτευσή της για την αντίληψη που έχει διαμορφωθεί για εκείνη στο κοινό, επισημαίνοντας πως η κριτική μπορεί να πληγώσει βαθιά, ιδίως μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. "Είναι πάντα τόσο εύκολο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να παγιδευτείς σε ένα αρνητικό σπιράλ ή οι άνθρωποι να είναι κακοί, να σου λένε τι σκέφτονται για σένα χωρίς να σε γνωρίζουν πραγματικά καθόλου", επισημαίνει.

Ωστόσο, η Dua Lipa δεν περιορίζεται μόνο στην μουσική. Στην ίδια συνέντευξη, αναφέρεται και σε ευαίσθητα πολιτικά θέματα. Αναφέρεται στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, εκφράζοντας τα συναισθήματά της και αναδεικνύοντας τη δυσκολία της κατάστασης. "Συμπαίρνω με τους ανθρώπους που πρέπει να εγκαταλείψουν το σπίτι τους", δηλώνει, αναφέροντας τις προσωπικές εμπειρίες των γονιών της και την κοσμοθεωρία που απορρέει από αυτές.

Η Dua Lipa δείχνει πέρα από τη γοητεία του σόου μπιζ και αναδεικνύει την πολυπλοκότητα της προσωπικότητάς της. Με το επερχόμενο άλμπουμ της και τη συνεχιζόμενη προσωπική της αναζήτηση, αναμένουμε να δούμε την Dua Lipa να εξελίσσεται όχι μόνο σαν καλλιτέχνης, αλλά και σαν προσωπικότητα που επηρεάζει και σχολιάζει τον κόσμο γύρω της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση