ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Πήγαμε μαζί για το νυφικό. Μπήκε με τη μαμά μου»

Ο Κύπριος τραγουδιστής αποκάλυψε την επιθυμία που έχουν μαζί με την σύντροφό του να γίνουν γονείς

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύντροφός του Ιλάειρα διανύουν μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής τους καθώς έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τον γάμο τους.

Λίγο μετά από την επιστροφή τους από την Κύπρο στην Ελλάδα, ο Κύπριος τραγουδιστής μίλησε στις κάμερες της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις εκπλήξεις που ετοιμάζουν για τον γάμο τους.

Πιο συγκεκριμένα, η μέλλουσα σύζυγος του Μαυρίκιου δήλωσε: "Την περίμενα την πρόταση. Ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα. Το ήθελα. Είναι υπέροχοι οι γονείς του. Μου φέρθηκαν πραγματικά σαν παιδί. Ο μπαμπάς του είναι γλυκίτατος. Η μαμά του υπέροχος άνθρωπος. Πολύ καλή πεθερά. Μαγειρέψαμε μαζί, μου έμαθε κυπριακές συνταγές, εγώ ελληνικές… ".

Με την σειρά του, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δήλωσε: "Καθυστερήσαμε να έρθουμε λόγω του γάμου και την επόμενη εβδομάδα έχουμε εδώ ραντεβού διάφορα. Ετοιμάζουμε διάφορες εκπλήξεις. Η ημερομηνία έχει κλείσει, 28 Αυγούστου παντρευόμαστε… Πήγαμε μαζί για το νυφικό, εγώ περίμενα απ’ έξω. Μπήκε με τη μαμά μου, εγώ έκανα τον οδηγό. Περίμενα ένα δίωρο. Προς το παρόν έχουμε αρραβώνες τον άλλο μήνα που θα γίνουν στο χωριό της Ιλάειρας στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. Ο πεθερός εκεί ετοιμάζει… Κουμπάρους θα έχουμε τον Γιώργο Τσούκαλη με τη Μαργαρίτα, την σύζυγό του…".

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση