ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Μαυρίκιος: Κινείται νομικά κατά της Super Κικής

«Δεν υπάρχει άλλος τρόπος», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Ο Κύπριος καλλιτέχνης Μαυρίκιος Μαυρικίου αποφάσισε να ακολουθήσει νομικά μέτρα εναντίον της Super Κικής. Η δημοφιλής Youtuber πρόσφατα είχε κάνει μια ανάρτηση στο TikTok, στην οποία έκανε γκριμάτσες κατά τη διάρκεια του βίντεο που αποκαλύπτει το φύλο του μωρού του καλλιτέχνη με την Ιλάειρα Ζήση.

Ο καλλιτέχνης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που παρουσιάστηκε το θέμα και τα σχόλια που έκανε η Super Κική. Λίγο αργότερα, η Super Κική απάντησε με ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, δηλώνοντας ότι δεν ανέχεται την κοροϊδία αλλά δεν αμφισβητεί την ικανότητα του καλλιτέχνη και της συζύγου του να γίνουν καλοί γονείς.

Μετά τη νέα της δημοσίευση, ο Μαυρίκιος αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της Super Κικής και παρευρέθηκε το πρωί 1 Μαρτίου στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου παραχώρησε δηλώσεις.

«Δεν είχα άλλη επιλογή. Ξεκινάει μια νομική διαδικασία γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεν αφορά εμένα πλέον, αφορά την οικογένειά μου» ανέφερε ο ίδιος.

Η δικηγόρος του, Βάσια Καπερνάρου, πρόσθεσε, «Έχουμε έναν λόγο γεμάτο κακεντρέχεια, σε μία ευαίσθητη διαδικασία που βρίσκεται η σύζυγός του».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση