ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Φιλίππα Καρσερά: Με το χρώμα της άνοιξης

Η Πρώτη Κυρία βρέθηκε στη φωταγώγηση του Προεδρικού με μπλε χρώμα, στα πλαίσια της διεθνούς ημέρας αφιερωμένης στις σπάνιες παθήσεις.

Μαρία Καραμάνου

Ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Δαμιανός, τόνισε την υποστήριξη του Υπουργείου στην προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας, εστιάζοντας ιδιαίτερα στους ανθρώπους που πάσχουν από σπάνιες ασθένειες. Αυτή η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια ενός χαιρετισμού σε εκδήλωση με τίτλο «Είμαστε όλοι σπάνιοι», η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου στο Προεδρικό Μέγαρο από την Εθνική Επιτροπή Σπάνιων Νοσημάτων, στα πλαίσια της διεθνούς ημέρας αφιερωμένης στις σπάνιες παθήσεις.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, που έλαβε την υποστήριξη και την προσοχή της Πρώτης Κυρίας, Φιλίππας Καρσερά-Χριστοδουλίδη, η οποία επίσης απηύθυνε λόγο στους παρευρισκόμενους, το Προεδρικό Μέγαρο έλαμψε σε μπλε χρώμα. Αυτό έγινε με σκοπό να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση τόσο των θεσμών όσο και του ευρύτερου κοινού για τις Σπάνιες Παθήσεις και τις εκτεταμένες, πολύπλευρες επιπτώσεις τους στη ζωή των ασθενών.

Η Φιλίππα, επέλεξε με προσοχή την ενδυμασία της για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, φορώντας ένα midi φόρεμα σε έντονο μπλε ηλεκτρίκ, θέλοντας έτσι να αποτίσει φόρο τιμής στην ευαισθητοποίηση για τις σπάνιες παθήσεις και να συμβαδίσει με την μπλε φωταγώγηση του προεδρικού μεγάρου. Συμπληρώνοντας την εμφάνισή της με μαύρο καλσόν και μαύρες γόβες, καθώς και με μια κομψή μαύρη ζώνη που τόνιζε τη μέση της, έδειξε πως η κομψότητα μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά για έναν σημαντικό σκοπό.

Αυτή η περίοδος του χρόνου φέρνει την ανάγκη για ανανέωση στη γκαρνταρόμπα μας, προσκαλώντας μας να δοκιμάσουμε νέους συνδυασμούς και να πειραματιστούμε με ζωηρά χρώματα. Το μπλε ηλεκτρίκ, ιδιαίτερα, έχει κερδίσει ξεχωριστή θέση στη μόδα της άνοιξης και του καλοκαιριού του 2024, αναδεικνύοντας την έλξη προς τα έντονα και φωτεινά χρώματα. Ακόμη και διάσημες προσωπικότητες όπως η Anne Hathaway έχουν υιοθετήσει αυτή την τάση, επιβεβαιώνοντας την επιρροή του συγκεκριμένου χρώματος στον χώρο της μόδας και των celebrities. 

Η παρουσία του μπλε ηλεκτρίκ στις πασαρέλες αποτελεί ένδειξη της δυναμικής επιστροφής των ζωηρών χρωμάτων στην προσκήνιο της μόδας, ενσαρκώνοντας την ενέργεια και την έκφραση της νέας σεζόν. Στο show του Acne Studios, το μπλε ηλεκτρίκ παρουσιάστηκε με μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή νότα, μέσα από ένα μακρύ ντραπέ φόρεμα, το οποίο έλαμπε τόσο σε ομορφιά όσο και σε κομψότητα, δείχνοντας την ευελιξία του χρώματος αυτού.

Από την πλευρά του, ο οίκος Issey Miyake υιοθέτησε μια πιο αυστηρή προσέγγιση, προτιμώντας μια μονόχρωμη εμφάνιση σε μια oversized σιλουέτα που αναδεικνύει την αντίθεση μεταξύ της έντασης του χρώματος και της ρευστότητας των γραμμών. Αυτή η επιλογή τονίζει την πολυσχιδή φύση του μπλε, ικανή να προσαρμόζεται και να εκφράζει διάφορες αισθητικές και φιλοσοφίες μόδας.

Issey Miyake

Όσον αφορά τον οίκο Givenchy, η επιλογή ενός ηλεκτρίκ μπλε στράπλες φορέματος που συνδυάζεται με γόβες και μια λευκή τσάντα, επισημαίνει την κλασική κομψότητα μέσα από την απλότητα. Η συγκεκριμένη επιλογή υπογραμμίζει πως ένα τόσο έντονο και δυναμικό χρώμα μπορεί επίσης να ενσωματωθεί σε πιο διακριτικές και κομψές εμφανίσεις, προσφέροντας μια αίσθηση της πολυτέλειας με μια απλή, αλλά ισχυρή γλώσσα σχεδίασης.

Jason Wu

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση