ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Μαυρίκιος:Η συνάντηση με τους Δίπλαρο και Ροτσίδου

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι Αργυρώ Ροτσίδου και Ευθύμιος Δίπλαρος θα βαφτίσουν την κόρη του Μαυρίκιου και της Ιλάειρας.

Μαρία Καραμάνου

Η ευχάριστη αναμονή της άφιξης ενός νέου μέλους στην οικογένεια Μαυρικίου-Ζήση φαίνεται να γεμίζει τις καρδιές του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση με ανείπωτη χαρά και ενθουσιασμό. Το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz βρίσκεται στον 6ο μήνα της κύησης και με αγωνία περιμένει την άφιξη της κόρης τους, επιβεβαιώνοντας την ευτυχία που φέρνει η προσμονή ενός παιδιού.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης έγινε ακόμα πιο ξεχωριστή με την πρόσφατη συνάντηση του ζευγαριού με τους επίλεκτους νονούς της μικρής, τον Ευθύμιο Δίπλαρο και την Αργυρώ Ροτσίδου. Μέσα από ένα στιγμιότυπο που κοινοποίησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, οι μελλοντικοί γονείς και οι νονοί εμφανίζονται ξεχειλίζοντας από ευτυχία και ανυπομονησία για τα επόμενα κεφάλαια αυτής της όμορφης περιπέτειας.

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος, καταξιωμένος βουλευτής και ένας εκ των νονών, δήλωσε γεμάτος ενθουσιασμό για το μέλλον, «Πάρα πολύ ωραία θα περάσουμε. Να πάει καλά η εγκυμοσύνη, να έρθει με το καλό το μωράκι και θα χαρούμε πολύ με τη βάφτιση». Τα λόγια αυτά αποτυπώνουν την αγάπη και τη στήριξη που περιβάλλει το μέλλον της μικρής, υποσχόμενα μια ζεστή και αγαπημένη ατμόσφαιρα.

Η επιλογή των νονών δεν είναι ποτέ τυχαία· αντικατοπτρίζει τις αξίες, τις ελπίδες και τις προσδοκίες των γονιών για το παιδί τους. Μέσα από αυτή την επιλογή, ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα επιθυμούν να μεταδώσουν στην κόρη τους τη σημασία των δεσμών, της πίστης και της αγάπης που ενώνουν τους ανθρώπους.

Δείτε το βίντεο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS