ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Μάθαμε ποιος είναι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις του περιοδικού Forbes και του πρακτορείου Bloomberg, από χθες Τρίτη 16 Ιουλίου ένας νέος επιχειρηματίας κατάφερε να ξεπεράσει σε κέρδη τον Bill Gates, όχι όμως τον Jeff Bezzos με αποτέλεσμα να αποκτήσει τον τίτλο του δεύτερου πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο. Ο λόγος για τον πρόεδρο του ομίλου ειδών πολυτελείας LVMH, Bernard Arnault.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Forbes, που δημοσιεύει στην ηλεκτρονική του έκδοση εκτιμήσεις σε πραγματικό χρόνο της περιουσίας των δισεκατομμυριούχων, αποτιμούσε σήμερα το μεσημέρι την περιουσία του 70χρονου Bernard Arnault στα 105,1 δισεκατομμύρια δολάρια έναντι 103,7 δισεκ. για τον Bill Gates. Ο ιδρυτής της Amazon παραμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος παγκοσμίως, με περιουσία που εκτιμάται στα 164,8 δισεκ. δολάρια. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το Bloomberg, ο Arnault έχει περιουσία 108 δισεκ. δολαρίων, έχοντας αποκομίσει κέρδη 39 δισεκ. από την αρχή της χρονιάς, δηλαδή τα υψηλότερα ανάμεσα στους 500 πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη το 2019.

Aν αναρωτιέστε ποιοι άλλοι συμπληρώνουν την πεντάδα των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο, να σας πούμε ότι εκτός από τον Bezzos, τον Arnault και τον Gates, φιγουράρουν και τα ονόματα των Mark Zuckerberg και Warren Edward Buffett.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση