ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Maria Sharapova: Το αστείο περί ναρκωτικών που την «έκαψε»

Η κορυφαία τενίστρια Maria Sharapova μίλησε σε συνέντευξη τύπου στο Rancho Mirage, στην Καλιφόρνια, την Τρίτη, όπου παραδέχτηκε ότι της ήταν πολύ δύσκολο να αποδεχτεί την απαγόρευση από το τένις που της επιβλήθηκε επειδή βρέθηκε θετική σε εξέταση ντόπινγκ τον Μάρτιο του 2016, όμως δεν έμεινε μέχρι εκεί.

Η 29χρονη αθλήτρια αν και τόνισε ότι δεν σταμάτησε να προπονείται, αλλά εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο χωρίς αγώνες, διαβάζοντας και μαθαίνοντας νέα πράγματα προσέλκυσε αρνητική κριτική όχι μόνο γιατί με το λόγο της δεν έδειξε καμία μεταμέλεια αλλά και επειδή έκανε ένα μάλλον κακόγουστο αστείο για το θέμα των ουσιών.

Είπε ότι με την ευκαιρία της ποινής της, πήγε στο μουσικό φεστιβάλ Coachella, το οποίο ήθελε πάντα να παρακολουθήσει, όπου είδε ανθρώπους να κάνουν ναρκωτικά που δεν ήξερε ότι υπήρχαν. «Είπα: Α, έτσι είναι λοιπόν. Εδώ βρίσκονται 120.000 άνθρωποι που κάνουν ναρκωτικά που δεν γνώριζα ότι υπήρχαν». Και πρόσθεσε με χαμόγελο: «Φέτος δεν θα πάω στην Coachella γιατί πήρα τη δουλειά μου πίσω».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση