ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Μαρία Κορτζιά και Πιέρος: Στο γήπεδο με τα παιδιά

Τα τρυφερά στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους ακόλουθους της.

Μαρία Καραμάνου

Η Μαρία Κορτζιά και ο Πιέρος Σωτηρίου αποτελούν ένα αγαπημένο ζευγάρι στην κυπριακή showbiz και συχνά μοιράζονται τις οικογενειακές τους στιγμές με τους ακόλουθους τους. Σε μια πρόσφατη ανάρτηση, η Μαρία μας έδειξε τις πιο γλυκές στιγμές τους, καθώς πήγε με τους δύο γιους τους να στηρίξουν τον Πιέρο στο γήπεδο.

Η Μαρία μοιράστηκε φωτογραφίες όπου αγκαλιάζει τον γιο της, ενώ σε άλλες εικόνες βλέπουμε τους γιους τους χαμογελαστούς να ποζάρουν με τον Πιέρο, ο οποίος φοράει τη μωβ ποδοσφαιρική στολή της ομάδας του και ποζάρει χαρούμενος ως περήφανος πατέρας. Σε άλλες φωτογραφίες τους βλέπουμε να περπατούν μαζί στο γήπεδο. Τέλος, η Κορτζιά μας παρουσίασε μια πανοραμική φωτογραφία του γηπέδου.

Οι εικόνες αναδεικνύουν την οικογενειακή ενότητα και την αγάπη που επικρατεί ανάμεσα στα μέλη της. Αποτυπώνουν μια φυσική και αληθινή στιγμή της ζωής τους, καθώς περνούν χρόνο μαζί και απολαμβάνουν τις κοινές τους στιγμές. Η παρουσίαση της πανοραμικής φωτογραφίας του γηπέδου προσθέτει μια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και ενέργειας, αναδεικνύοντας τη χαρά και τη διασκέδαση που βιώνουν όλοι μαζί.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα:

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση