ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Το παράπονο της Natalie Portman από την νεολαία

«Οι νέοι δεν γνωρίζουν πια τους κινηματογραφικούς σταρ. Οι YouTubers είναι πιο διάσημοι»

Μαρία Σάββα

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Natalie Portman έθεσε σε συζήτηση την εξέλιξη του κινηματογράφου και τον αυξανόμενο ρόλο των social media, καθώς μιλούσε στο Vanity Fair. Σύμφωνα με την ίδια, οι "αστέρες" του YouTube έχουν αποκτήσει ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα σε σχέση με τους αστέρες του κινηματογράφου, λόγω της ισχύος που ασκούν τα social media.

Στη συνέντευξή της για το εξώφυλλο του 30ου Vanity Fair Hollywood Issue, η Portman επεσήμανε τη μείωση της δημοτικότητας του κινηματογράφου ως πρωταρχικής μορφής ψυχαγωγίας, αλλά τόνισε το απελευθερωτικό στοιχείο που φέρνει αυτή η αλλαγή. Η Portman εξέφρασε τη χαρά της για τη δυνατότητα να εξερευνήσει κανείς το πάθος του, ανεμπόδιστα από την επιβολή εμπορικών προβληματισμών.

«Το να μην είναι η τέχνη σου δημοφιλής τέχνη, σε αφήνει πραγματικά να εξερευνήσεις ό,τι σε ενδιαφέρει. Ασχολείσαι πολύ περισσότερο για το πάθος παρά για την εμπορικότητα. Και αυτό που είναι ενδιαφέρον, επίσης, είναι να προσέχουμε μην γίνει κάτι ελιτίστικο», είπε χαρακτηριστικά. 

Η δημιουργικότητα, σύμφωνα με την Portman, έχει εκδημοκρατιστεί στη σύγχρονη εποχή, με την προσβασιμότητα σε τέχνη να αυξάνεται ραγδαία μέσω του διαδικτύου. Επιπλέον, η ίδια σημείωσε πως η έννοια του "κινηματογραφικού αστέρα" έχει αλλάξει, καθώς η πρόσβαση σε πληροφορίες μέσω των social media έχει μειώσει το μυστήριο που περιβάλλει τους καλλιτέχνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση