ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Madonna: «Έχω δοκιμάσει όλα τα ναρκωτικά»

Madonna είναι μόνο μία και ξέρει πολύ καλά πώς να προκαλεί με τα όσα λέει και να τραβά πάνω της όλη την προσοχή.  Γνωρίζει πώς να χειρίζεται την δημοσιότητα και πώς να προκαλεί ντόρο γύρω από το όνομά της. Κάτι που κατάφερε με την τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό «Interview».

Η διάσημη τραγουδίστρια πόζαρε στο φακό των Μερτ Άλας και Μάρκους Πίγκοτ, φορώντας σέξι εσώρουχα, ζατιέρες και προκλητικά ρούχα του Alexander McQueen. Mε το στήθος της σε κοινή θέα, η σταρ έδειξε για ακόμη μια φορά πως μπορεί να τα βάλει με πολύ νεότερές της σε ηλικία.

Στην γεμάτη αποκαλύψεις συνέντευξη που έδωσε άγγιξε μεταξύ άλλων το θέμα των ναρκωτικών και παραδέχθηκε μάλιστα πως έχει δοκιμάσει τα πάντα από μία φορά.  «Για μερικούς ανθρώπους είναι ένα πνευματικό θέμα…Έχει να κάνει με το πώς οι άνθρωποι παίρνουν ναρκωτικά. Κάποιοι κάνουν χρήση για να έρθουν κοντά στο Θεό ή να φτάσουν σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης. Είναι όμως ένας σύντομος κύκλος. Αλλά αυτή είναι η ψευδαίσθηση των ναρκωτικών. Σε κάνουν να πιστεύεις ότι έρχεσαι κοντά στο Θεό και στο τέλος σε σκοτώνουν».

Τι λέει για την προσωπική της εμπειρία με τις ναρκωτικές ουσίες;  «Τα είχα δοκιμάσει όλα από μια φορά. Αλλά, κάθε φορά που “φτιαχνόμουν” είχα μια εμμονή να καθαρίσω τον εαυτό πίνοντας άφθονο νερό ώστε να τα αποβάλλω από το σώμα μου. Και έλεγα στον εαυτό μου ΟΚ, τελείωσα με αυτά…» είπε. 

Άφωνους μας άφησε επίσης με την απάντησή της για πιο σημαντικό επάγγελμα στον κόσμο, με την 56χρονη τραγουδίστρια να απαντά,  «Η πορνεία βέβαια!». Μέσα από την σέξι αυτή φωτογράφηση η σταρ απέδειξε πως μπορεί να έχει τα χρονάκια της και να είναι μητέρα δύο παιδιών, όμως βρίσκεται σε άριστη φόρμα και το καλογυμνασμένο της κορμί πολλές θα ζήλευαν.  Πόσο μάλλον το γεγονός πως τολμά ακόμα να φωτογραφίζεται γυμνή.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση