ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Λούκας Γιώρκας: Επιβεβαίωσε τα σχέδια γάμου με τη σύντροφό του

Όλα όσα αποκάλυψε

Μαρία Σάββα

Ο Κύπριος τραγουδιστής, Λούκας Γιώρκας, κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην Πολυξένη Καραμίχα, παρέα με την Έλλη Κοκκίνου, εκτός από την συνεργασία τους μίλησε για τα πλάνα γάμου που έχει με την σύντροφό του Βασιλική Σαλαμπάση, επιβεβαιώνοντάς τα.

«Έχω πει ότι είμαι καλά και έχω θέσεις τις βάσεις για τα πλάνα μου στα προσωπικά μου σχέδια το επόμενο διάστημα. Όταν μια στιγμή χαρακτηρίζεται από αγάπη και γεμίζει η στιγμή αυτή (από αγάπη), μόνο ωραία μπορεί να είναι», είπε ο ίδιος αληθεύοντας τις φήμες.

«Στην προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ όμορφα. Όταν έρθει η στιγμή, θα μιλήσω εκτενέστερα. Δεν κρύβομαι, απλώς θέλω να προστατεύσω τη δική μου ζωή, αλλά κυρίως τη ζωή του άλλου ανθρώπου, που μπορεί να βρίσκεται σε άλλο χώρο και να θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Ο καθένας από εμάς έχει την οικογένειά του και δεν είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με την έκθεση στη δημοσιότητα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή που παραχώρησε τον Μαϊο του 2022 ο Λούκας Γιώρκας.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης όμως μίλησε και για την Έλλη Κοκκίνου σχολιάζοντας αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο σε εκείνη: «Αυτό που ξεχωρίζω πάρα πολύ στην Έλλη Κοκκίνου είναι η πειθαρχία, είναι αξεπέραστη! Δεν υπάρχει πιο στρατιώτης άνθρωπος. Εγώ αυτό το πράγμα το ζηλεύω».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση