ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Kate: Οι αλλαγές που πυροδότησε στο πρωτόκολλο

«Το μόνο αξιοσημείωτο σε αυτή τη φωτογραφία ήταν ότι συγκέντρωσε τόσο πολλά σχόλια και ενδιαφέρον για το πού ήταν επεξεργασμένο», δήλωσε βασιλικός ειδικός.

Μαρία Καραμάνου

Η είδηση ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο ανέτρεψε το έθνος και προκάλεσε συγκίνηση σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Kate αποφάσισε να μοιραστεί αυτή τη συγκλονιστική διάγνωση με το κοινό μέσω ενός συναισθηματικού μηνύματος σε βίντεο, το οποίο αναγνώρισε ως «σημείο καμπής» ένας βασιλικός ειδικός.

Η αποκάλυψη αυτή έφερε ένα τέλος σε εβδομάδες διαστρεβλώσεων και φημών στο διαδίκτυο σχετικά με την υγεία της πριγκίπισσας, καθώς η είδηση που έρχεται από την ίδια αποκτά μεγάλη αξιοπιστία και επιβεβαιώνει την κατάστασή της.

Η αντίδραση του κοινού και η συμπαράσταση προς την πριγκίπισσα  έδειξαν τη δύναμη της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης σε τέτοιες δύσκολες στιγμές. Η ειλικρίνεια και η ανοικτή επικοινωνία της πριγκίπισσας έχουν επισημανθεί ως παράδειγμα προς μίμηση, ενισχύοντας το μήνυμα ότι η ψυχική και σωματική υγεία πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό.

Η απόφαση της Kate να μιλήσει απευθείας στο κοινό μέσω ενός συναισθηματικού μηνύματος βίντεο αντιπροσώπευσε πράγματι ένα «σημείο καμπής» για τη βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με ειδικούς. Ενώ ο Οίκος του Windsor έχει υιοθετήσει μια πολιτική του «Ποτέ μην εξηγείς, ποτέ μην παραπονιέσαι», όσον αφορά τις δημόσιες σχέσεις, η Middleton αποφάσισε να ακολουθήσει τη δική της προσέγγιση και να μιλήσει ανοικτά για τις προκλήσεις υγείας που αντιμετωπίζει.

Αυτή η ενέργεια αντιπροσώπευε μια σοβαρή στροφή στην παραδοσιακή βασιλική στρατηγική και υπογράμμισε τη σημασία της ειλικρίνειας και της ανοικτής επικοινωνίας σε τέτοιες καταστάσεις. 

Η προσέγγιση της  να μιλά ανοικτά για την απουσία της και να εξηγεί τις προσωπικές της δυσκολίες αναγνωρίζεται από ειδικούς, όπως ο Duncan Larcombe, στην εκπομπή «The Royal Beat του True Royalty TV». Αυτό είναι σημαντικό επειδή αναδεικνύει μια νέα προσέγγιση από μέρους της βασιλικής οικογένειας στον τρόπο που αντιμετωπίζει τα θέματα υγείας και προσωπικά της μέλη.

Επιπλέον, η προσπάθεια της να διαλευκάνει την παρεξήγηση που προκλήθηκε από την επεξεργασμένη φωτογραφία της για την Ημέρα της Μητέρας επίσης επισημαίνει μια πιο διαφανή προσέγγιση από μέρους της βασιλικής οικογένειας. Αυτή η προσωπική συγγνώμη της πριγκίπισσας εκφράζει την επίδειξη ευαισθησίας και ανθρώπινου χαρακτήρα, ενισχύοντας τη σχέση της με το κοινό και δείχνοντας τη δέσμευσή της στην ανοικτή και ειλικρινή επικοινωνία.

Ο Duncan αρχικά δήλωσε, «Δεν κατηγορώ ούτε τους Πρίγκιπες της Ουαλίας, ούτε κανέναν από την ομάδα της, που έκαναν λίγη επεξεργασία σε μια φωτογραφία που ήξεραν ότι θα την έβλεπαν εκατομμύρια άνθρωποι. Το μόνο αξιοσημείωτο σε αυτή τη φωτογραφία ήταν ότι συγκέντρωσε τόσο πολλά σχόλια και ενδιαφέρον για το πού ήταν επεξεργασμένο».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS