ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Lady Gaga, Billy Porter, Eric McCormack συνοικοδεσπότες του πάρτι των Όσκαρ του Elton John

Η τελετή απονομής των Όσκαρ μεταφέρθηκε από τον Φεβρουάριο στις 27 Μαρτίου και ο Elton John έχει ήδη επιστρέψει στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία του, Farewell Yellow Brick Road.

newsroom must

Η Lady Gaga μαζί με τους Billy Porter, Eric McCormack και David Furnish θα είναι συνοικοδεσπότες του καθιερωμένου πάρτι που διοργανώνει ο Elton John τη βραδιά της τελετής απονομής των Όσκαρ.
Η ετήσια εκδήλωση επανέρχεται ως γκαλά συγκέντρωσης πόρων με στόχο την ενίσχυση του Ιδρύματος του Elton John για την έρευνα για το AIDS (Elton John AIDS Foundation) με φυσική παρουσία και θα διεξαχθεί στο West Hollywood Park στις 27 Μαρτίου.
Ο 74χρονος τραγουδιστής-τραγουδοποιός δεν θα είναι παρών στο φετινό πάρτι, καθώς είναι σε περιοδεία, αλλά θα χαιρετίσει τους καλεσμένους μέσω δορυφορικής σύνδεσης από τη Νεμπράσκα, όπου θα δίνει συναυλία.
Η τελετή απονομής των Όσκαρ μεταφέρθηκε από τον Φεβρουάριο στις 27 Μαρτίου και ο Elton John έχει ήδη επιστρέψει στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία του, Farewell Yellow Brick Road.

«Η Lady Gaga, ο Billy Porter και ο Eric McCormack δεν είναι μόνο εκπληκτικά ταλαντούχοι, αλλά έχουν συμβάλει σημαντικά στην προβολή και την ένταξη της κοινότητας LGBTQ+ στην ψυχαγωγία - τόσο στην οθόνη όσο και στη μουσική» δήλωσε ο σύζυγος του Elton John, David Furnish ο οποίος είναι πρόεδρος του ιδρύματος. «Είναι τιμή μου που αυτή η ομάδα θα έρθει μαζί μου στη σκηνή στο West Hollywood Park για να υποστηρίξει όλες τις περιθωριοποιημένες ομάδες που πλήττονται από τον HIV» σημείωσε.

Σύμφωνα με το Απε-Μπε, η Μπράντι Καρλάιλ θα τραγουδήσει κατά τη διάρκεια της βραδιάς.Το πάρτι του Elton John διοργανώνεται από 1992 και έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 86 εκατομμύρια δολάρια για την ευάλωτη κοινότητα του HIV/AIDS.
«Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι οικοδεσπότης στο πάρτι του Ιδρύματος Elton Johnν για το AIDS και που θα τιμήσω τον αντίκτυπο του στην κοινότητα του HIV/AIDS τις τελευταίες τρεις δεκαετίες» είπε ο Billy Porter. «Είναι ένας σκοπός βαθιά προσωπικός για μένα και είμαι αποφασισμένος να υποστηρίζω απίστευτους οργανισμούς όπως το Elton John AIDS Foundation με την ελπίδα να βοηθώ και άλλους στην πορεία τους».

Σε μια εποχή που τα ίσα δικαιώματα εξακολουθούν να απειλούνται σε όλο τον κόσμο, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να συγκεντρώσουμε πόρους για την καταπολέμηση του HIV/AIDS  - ανυπομονώ να ανεβώ με τον αγαπημένο μου φίλο David Furnish στη σκηνή, είπε ο Eric McCormack.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση