ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Κύπρια ηθοποιός καταγγέλλει ότι βιντεοσκόπησαν γυμνή σκηνή της στο θέατρο

Δείτε τη δημοσίευση της ηθοποιού

Η γνωστή και αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός, Μαργαρίτα Ζαχαρίου προέβη σε μια δημόσια καταγγελία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια γνωστοποίησε ότι σε θεατρική παράσταση που συμμετέχει και κατά τη διάρκεια γυμνής σκηνής που υπάρχει στο έργο, θεατής έβγαλε το κινητό του και την κατέγραψε.

Η παράσταση για την οποία έκανε λόγο η ηθοποιός, είναι το θεατρικό το ΘΟΚ «1984», όπου για τις ανάγκες του ρόλου και συγκεκριμένης σκηνής που υπάρχει στο θεατρικό έργο, βρέθηκε στη σκηνή χωρίς ρούχα και πληροφορήθηκε ότι κάποιος από τους θεατές βιντεοσκοπούσε το όλο σκηνικό.

Η ηθοποιός στη δημοσίευση της έγραψε τα εξής: «Πληροφορήθηκα ότι στην παράσταση του «1984» την Τετάρτη στον ΘΟΚ μια θεατής θεώρησε καλή ιδέα να βγάλει το κινητό της και να βιντεοσκοπήσει τη γυμνή σκηνή που έχω με τον συνάδελφο μου. Το σώμα μας ως ηθοποιοί είναι δικό μας, το κάνουμε ό,τι θέλουμε και το εκθέτουμε όπως και όποτε θέλουμε. Αυτή τη στιγμή επέλεξα να το εκθέσω στο θέατρο που είναι μια ζωντανή και εφήμερη τέχνη. Αν το κάνω στο σινεμά ή στην τηλεόραση έχεις δικαίωμα να το βλέπεις και να το αναπαράγεις όποτε θέλεις. Σε περίπτωση που διαβάζεις αυτό το ποστ θα ήθελα να σου πω ότι αυτό που έκανες είναι παράνομο και θα σε παρακαλούσα αν έχεις την παραμικρή ευθιξία να το διαγράψεις. Σ’ευχαριστώ πολύ.»

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση