ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Κρίστη: Αγκαλιά με την βαφτιστήρα της

Το τρυφερό στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους ακόλουθους της.

Μαρία Καραμάνου

Η Δευτέρα, 15 Απριλίου, είναι μια ξεχωριστή ημέρα για την Κρίστη Παπαδοπούλου, καθώς γιορτάζει τα γενέθλια της βαφτιστήρας της, Μαργαρίτας. Η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία με την μικρή Μαργαρίτα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την τρυφερότητα και τη ζεστασιά της ανάρτησης.

Η Κρίστη, στην ανάρτησή της, εκφράζει την αγάπη και την αφοσίωσή της στην πνευματική της κόρη με λόγια γεμάτα συναίσθημα, «Χρόνια πολλά στη Μαργαρίτα μου, στη βαφτιστήρα μου την φεγγαρολουσμένη». Οι λέξεις αυτές, γεμάτες ζεστασιά και αγάπη, αναδεικνύουν τον ιδιαίτερο δεσμό που υπάρχει μεταξύ τους και τη σημασία που έχει αυτή η μέρα για την Κρίστη.

Μέσα από τέτοιες αναρτήσεις, παρατηρείται η δυναμική και η θερμότητα που μπορεί να φέρoυν τέτοιες αναρτήσεις, συνδέοντας τους ανθρώπους και επιτρέποντας την κοινοποίηση σημαντικών στιγμών με ευρύτερο κοινό, αναδεικνύοντας την προσωπική και συναισθηματική πλευρά δημοφιλών προσωπικοτήτων όπως η Κρίστη Παπαδοπούλου.

Δείτε το στιγμιότυπο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση