ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Kris Jenner: Η αποκάλυψη για το σκάνδαλο του Tristan Thomson

Η είδηση για το σκάνδαλο της απιστίας του Tristan Thomson έναντι της Khloe Kardashian, λίγο πριν εκείνη φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ήταν ένα από τα πιο αναπάντεχα γεγονότα.

Συγκεκριμένα λίγο πριν γεννήσει κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο στιγμιότυπα, τα οποία έδειχναν τον μπασκετμπολίστα του NBA να ερωτοτροπεί με δύο γυναίκες, ενώ η Khloe ήταν έγκυος.

Η ίδια μέχρι στιγμής δεν είχε κάνει καμία δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα, αφού η προτεραιότητα της, ήταν η μητρότητα, και η χαρά που της έδωσε όταν ήρθε στον κόσμο. 

Αντίθετα η μητέρα της, Kris Jenner, μετά από λίγο καιρό, “έσπασε” τη σιωπή της και μίλησε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres για το σκάνδαλο της απιστίας αλλά και την προσπάθεια της κόρης της.

Η Kris Jenner αποκάλυψε φανερά συγκινημένη και προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, πως η Khloe προσπαθεί σκληρά να τα βγάλει πέρα με την μητρότητα, ενώ χαρακτήρισε το συμβάν της απιστίας κάτι που δεν περίμενε κανείς.

Πιο συγκεκριμένα είπε: “Η Khloe είναι καταπληκτική. Είμαι τόσο περήφανη για αυτό το παιδί. Βουρκώνω, καθώς σκέφτομαι πόσο καλή μητέρα είναι. Είναι πολύ ενθουσιασμένη με τη μητρότητα και προσπαθεί να αναθρέψει την κόρη της σωστά , το οποίο βέβαια αποδεικνύεται αρκετά δύσκολο, αλλά πραγματικά προσπαθεί”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση