ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τραγουδάει χρόνια πολλά στην Ελίνα Θεοδότου

Η μεγάλη έκπληξη που της ετοίμασαν.

Μαρία Καραμάνου

Οι εργαζόμενοι και συνεργάτες των υπεραγορών Αλφαμέγα απόλαυσαν ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό πάρτι, διοργανωμένο από τη διεύθυνση της εταιρίας με τον διευθυντή marketing Γιώργο Θεοδότου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Alphamega στάδιο στη Λεμεσό και περιλάμβανε μια εκλεκτή γαστρονομική εμπειρία, ποτά και αμέτρητα χαρούμενα στιγμιότυπα.

Στη σκηνή, ο εξαιρετικός Κωνσταντίνος Αργυρός ξεχώρισε με τη φωνή του, ερμηνεύοντας τις αγαπημένες του επιτυχίες, τόσο τις κλασικές όσο και τις νεότερες.

Φυσικά, η οικογένεια Θεοδότου δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι, ειδικά αφού η Ελίνα γιόρταζε τα γενέθλιά της σήμερα, στις δεκαεπτά Ιουνίου. Ένας υπέροχος εκπληκτικός συνδυασμός συγγενών και φίλων ετοίμασε μια υπέροχη διώροφη τούρτα έκπληξη για εκείνη, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός της χάρισε μια μοναδική στιγμή ερμηνεύοντας το "Happy Birthday".

Η Ελίνα, γεμάτη συγκίνηση για αυτήν την αξιομνημόνευτη έκπληξη, ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκομένους και συνέχισε να απολαμβάνει την ευχάριστη στιγμή με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα εδώ:Photo By @katia.theodotou On Instagram

Photo By @elinatheodotou On Instagram

Δείτε όλα τα βίντεο εδώ:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση