ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Κλέλια Ανδιολάτου: «Άντε πήγαμε και στο Νetflix, δεν έχει αλλάξει»

«Θα γίνουν πάρα πολλά, ανυπομονούμε και εμείς να δούμε τη δεύτερη σεζόν», δήλωσε μεταξύ άλλων,

Μαρία Καραμάνου

Η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για το «Maestro» και ανέφερε ότι η εμπειρία της στη σειρά εξελίχθηκε γρήγορα. Επίσης, σχολίασε την είσοδο της σειράς στο Netflix και αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τον δεύτερο κύκλο του «Maestro».

Η ίδια αποκάλυψε για την καριέρα της ως ηθοποιός πως, «Δεν περίμενα ότι θα γίνω ηθοποιός γιατί δεν το ήθελα, δεν ήταν αυτοσκοπός. Προέκυψε στη ζωή μου και έτσι βούτηξα σε αυτό το πράγμα και μετά είπα ‘εγώ, δεν μπορώ χωρίς αυτό’. Δεν ξέρω αν έχει κάτι νόημα περισσότερο από αυτό που κάνω, αυτό που βιώνω μέσα από τη δουλειά μου, αυτό το πόσο πολύ με πλημμυρίζει με συναίσθημα η δουλειά μου. Μου έδωσε δύναμη». 

Για την είσοδο του «Maestro» στο Netflix και την συμμετοχή της στη σειρά ανέφερε ότι, «Γρήγορα έχει συμβεί. Με το που τελείωσα από την σχολή, πήγα στο casting, πήρα τη δουλειά, έγιναν όλα αυτά, πήγε στο Netflix. Ήταν όντως πολύ γρήγορο όλο αυτό αλλά ταυτόχρονα τι έγινε κιόλας; Θέλω να πω, άντε και πήγαμε και στο Netflix. Και τι έγινε; Δεν έχει αλλάξει κάτι στην πραγματικότητα απλά έχεις μια ευκαιρία να συνδεθείς με το εξωτερικό, να σε δουν κάποιοι άνθρωποι. Αρχίζουν και ανοίγουν τα πράγματα. Είναι σπουδαίο, απλώς εγώ όλα τα βλέπω πολύ οικεία και δε μου φαίνονται περίεργα και τεράστια αλλιώς δε θα ήμουν και αυτός ο άνθρωπος μάλλον».

Για την πλοκή της δεύτερης σεζόν τόνισε πως, «Θα γίνουν πάρα πολλά, ανυπομονούμε και εμείς να τη δούμε. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι, νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά. Τώρα ασχολούμαστε με τον φόνο, πώς έχει συμβεί και ποιος το έχει κάνει. Υπάρχει μεγάλη υποστήριξη και χαρά».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση