ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Jada Pinkett Smith: To χαστούκι στα Όσκαρ έσωσε τον γάμο της με τον Will Smith

«Χρειάστηκε εκείνο το χαστούκι για να δω ότι δεν θα τον αφήσω ποτέ», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Σύμφωνα με αναφορές, ο Will Smith φαίνεται ότι αποχώρησε από μια εκδήλωση στο Art Basel Miami με μια γυναίκα που μοιάζει πολύ με τη σύζυγό του Jada Pinkett. Κατά την αποχώρησή τους, φαινόταν να είναι σε καλή διάθεση, και μπήκαν και οι δύο στην ίδια λιμουζίνα. Αυτό έγινε μετά την αποκάλυψη της Jada τον Οκτώβριο που είπε ότι έχουν χωρίσει πριν από επτά χρόνια. Σημειώνεται ότι η κατάσταση στη σχέση τους μπορεί να έχει εξελιχθεί από τότε.

Σύμφωνα με τη Jada Pinkett Smith, σε μια συνέντευξη προς τη Daily Mail, το χαστούκι του Will Smith στα Όσκαρ του 2022 έπαιξε έναν ρόλο στο να "σώσει" τον γάμο της. Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη στιγμή, δήλωσε, «Μετά από όλα αυτά τα χρόνια που προσπαθούσα να καταλάβω αν θα φύγω από το πλευρό του Will, χρειάστηκε εκείνο το χαστούκι για να δω ότι δεν θα τον αφήσω ποτέ». Πρόσθεσε επίσης ότι δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα ήταν η σχέση τους αν αυτή η συγκεκριμένη κατάσταση δεν είχε συμβεί.

Το ζευγάρι, παρόλο που είχε παντρευτεί το 1997, αποκάλυψε τον Οκτώβριο ότι είχε χωρίσει σιωπηλά πριν από επτά χρόνια.

Η σχέση του Will Smith με την Jada Pinkett Smith έχει εξελιχθεί δημόσια μετά το χαστούκι που έδωσε ο Will Smith στον Chris Rock κατά τη διάρκεια της τελετής των Όσκαρ. Παρά το γεγονός ότι ο Will Smith και η Jada Pinkett Smith ζουν χωριστά από το 2016, συνεχίζουν να υποστηρίζουν δημόσια ο ένας τον άλλον και έχουν δηλώσει ότι διατηρούν ένα ιδιαίτερο είδος σχέσης.

Παρά τις πολλές φήμες για μια πιθανή ανοιχτή σχέση, η Jada Pinkett Smith έχει δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις ότι ο Will Smith είναι ο κύριος του εαυτού του και παραμένουν σύντροφοι, αν και ζουν ξεχωριστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση