ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Kit Harington: Αποκάλυψε την τύχη του Jon Snow σε αστυνομικό για να γλυτώσει την κλήση

Ο Kit Harington ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The Tonigth Show» του Jimmy Fallon και μίλησε για την προσπάθεια που χρειάστηκε να καταβάλλει προκειμένου να διαφυλάξει ως επτασφράγιστο μυστικό την τύχη του Τζον Σνόoυ από συναδέλφους, φίλους ακόμη και τυχαίους περαστικούς που συναντούσε στο δρόμο.

Ο 30χρονος ηθοποιός αποκάλυψε πως παρά το ότι οι παραγωγοί της σειράς του του απαγόρευσαν να αποκαλύψει το παραμικρό, ο ίδιος το είπε στη μαμά και στον μπαμπά του, στην κοπέλα του (σ.σ. Rose Leslie), σε μερικούς φίλους, αλλά και σε έναν αστυνομικό.

Όταν ο Jimmy Fallon ζήτησε να μάθει περισσότερα για το περιστατικό, ο Harington του εξήγησε πως μία μέρα που επέστρεφε από το σπίτι των γονιών του, τον σταμάτησε ένα περιπολικό για παραβίαση του ορίου ταχύτητας. Ο αστυνομικός τον πλησίασε και του είπε με πολύ σοβαρό ύφος πως έχει δύο επιλογές. Ή να τον ακολουθήσει στο αστυνομικό τμήμα ή να του αποκαλύψει τη μοίρα του Τζόν Σνόου.

Ο Harington του αποκάλυψε το μυστικό και τότε ο αστυνομικός, χωρίς να αλλάξει την έκφραση του προσώπου του, του είπε αυστηρά: «Συνέχισε το δρόμο σου, άρχοντα - διοικητή». (σ.σ. "on your way Lord Commander").

Δείτε το βίντεο από το "The Tonight Show"!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip  |  news  |  celeb  |  Kit Harington  |  Jon Snow

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση