ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Kim Kardashian-Kanye West: Δείτε τα επίσημα χαρτιά του διαζυγίου τους

Αυτή είναι τελικά η αιτία χωρισμού

newsroom must


Well, το ότι η Kim Kardashian και ο Kanye West έπειτα από περίπου 9 χρόνια γνωριμίας, 7 χρόνια γάμου και 4 παιδιά χωρίζουν το γνωρίζουμε ήδη. Ξέρουμε επίσης πως η τηλεπερσόνα έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου σε δικαστήριο του Λος Άντζελες. Αυτό όμως που δεν μάθαμε μέχρι σήμερα ήταν ο πραγματικός λόγος που οδήγησε το ζευγάρι να πάρει μια τέτοια απόφαση... και όπως ήταν φυσικό, ήταν θέμα χρόνου να γίνει και αυτό.

Η Sun έλαβε τα επίσημα έγγραφα διαζυγίου της Kim, τα οποία υπέβαλε τον Φεβρουάριο και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς αμέσως πιο κάτω, η αιτία χωρισμού που αναγράφεται στα χαρτιά είναι η εξής: “Ασυμβίβαστες διαφορές”.

Credit: Superior Court of California County of Lose Angeles / www.the-sun.com

Αν και μέχρι στιγμής ούτε η Kim Kardashian, ούτε ο Kanye West έχουν αναφερθεί στα ΜΜΕ για το διαζύγιό τους, είναι ξεκάθαρο πως θέλουν τις νομικές διαδικασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό. Να θυμίσουμε ωστόσο πως πριν από λίγες μέρες, πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον ανέφερε πως οι δύο τους χωρίζουν σε απόλυτα φιλικό κλίμα και έχουν ως προτεραιότητά τους το καλό των παιδιών τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση