ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Kim Kardashian και Kanye West έχουν «κόψει» κάθε επικοινωνία

Μιλούν μόνο μέσω των βοηθών τους

Μετά τις τελευταίες πράξεις του Kanye West και τις δημόσιες δηλώσεις του για την Kim Kardashian, η δημοφιλής τηλεπερσόνα φαίνεται να έχει φτάσει στα όρια της και πλέον έχει λάβει τα μέτρα της απέναντι στον ράπερ.

Όσο και αν προσπαθούσε να κρατήσει ένα «επίπεδο» στη σχέση τους, για χάρη των παιδιών τους, τώρα δεν θέλει καν να του μιλάει. Πιο συγκεκριμένα, πήγες από το περιβάλλον της Kim μίλησαν στην ‘’Page Six’’ και ανέφεραν πως: «Εδώ και εβδομάδες δεν έχουν καμία επικοινωνία. Όσες φορές έχουν μιλήσει το τελευταίο διάστημα, η επικοινωνία τους επιτυγχάνεται μέσω των βοηθών τους και έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο για τα παιδιά».

Η τελευταία κίνηση του Kanye West, να εμφανιστεί με μπλούζα, που έγραφε «White Live Matters», η συνέντευξη που έδωσε για την ίδια, αλλά και οι ρατσιστικές απόψεις που εκφράζει, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές «έχουν αηδιάσει» την πρώην σύζυγό του.

Μάλιστα όπως εξηγούν: «Έχει βαρεθεί τις θεωρίες συνωμοσίας, για τις οποίες μιλάει, όπως και τις απειλές και το μίσος που βγάζει για όλους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση